Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

“Nieuwe wekelijkse JDNEWS wordt in september gelanceerd”

“Nieuwe wekelijkse JDNEWS wordt in september gelanceerd”

Exclusief – De president van Lagardère News heeft Lawrence Ferrari aangesteld als hoofd van het merk JDD, dat de titels JDD en JDNEWS zal combineren.

De afgelopen weken zijn de gronden binnen de Lagardere Groep opgeschud, nadat president en CEO, Arnaud Lagardère, werd beschuldigd van misbruik van de activa van het bedrijf. Uiteraard was de continuïteit van de activiteiten perfect verzekerd in afwachting van de terugkeer van Arnaud Lagardère, die onschuldig werd geacht. »Plakjes Figaro Constance Behnke, voorzitter van Lagardère News, die tijdelijk de leiding over de sponsoring van de radio heeft overgenomen.

Deze loyalist van Arnaud Lagardère trad bijna vijfentwintig jaar geleden in dienst bij reclamebureau Lagardère en heeft sindsdien alle successen en crises meegemaakt waarmee de mediagroep te maken heeft gehad. Tegenwoordig loopt het bedrijf voorop bij degenen die de projecten van de groep uitvoeren. Te beginnen met een zeer populaire uitverkoop Wedstrijd Parijs Aan Bernard Arnault voor 120 miljoen euro. We laten een goudklompje achter, maar zo is het zakenleven… Een dergelijk aanbod kan niet worden geweigerd, vooral niet als het gaat om de vermindering van de schulden van de Lagardère-groep. »duidt op…

Dit artikel is bedoeld voor abonnees. Je hebt nog 88% om te ontdekken.

Meer lezen?

Ontgrendel alle items onmiddellijk.

Al geabonneerd? Inloggen

READ  Hoeveel moet je echt verdienen om goed te kunnen leven in Frankrijk? Het bedrag zal je verrassen!