Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Nieuwe Netflix-show met advertenties, Microsoft betreedt de technische dans

Om dit door advertenties ondersteunde eerste abonnementsaanbod te ondersteunen, heeft Netflix een belangrijk technologisch en zakelijk partnerschap voorzien.

Om het verlies van abonnees te laten zien dat moet doorgaan, lanceert Netflix binnenkort een goedkoper pakket met advertentie-integratie. In het licht van de concurrentie, met name van Prime Video en Disney+, bevestigde de co-CEO van Netflix deze week in een interview Gegeven aan de dinar: “We zullen de keuze geven. Door het aan te bieden aan klanten die minder willen betalen en die zich niet laten afschrikken door advertenties. Velen van hen zijn opgegroeid met het instemmen met het bekijken van een dertig seconden durende commercial voor een YouTube-video.” Als het was De lanceringsdatum voor dit nieuwe type abonnement is nog niet beslist en het zal een wereldwijde lancering zijn.

Om zijn show voor te bereiden, koos SVOD Juggernaut als: Technologie en zakenpartner, Microsoft. Dat maakte de Amerikaanse reus op 13 juli bekend op haar blog. “Het is een geweldige dag voor Netflix en Microsoft. We zijn verheugd dat we onderscheidende nieuwe waarde kunnen toevoegen aan ons ecosysteem van marketeers en partners, terwijl we Netflix helpen meer keuzes te bieden aan zijn klanten.” informeren.

Zijn taak zal zijn om technologie te beheren met betrekking tot de verkoop van advertentieruimte op Netflix. “Marketeers die zich tot Microsoft wenden voor hun advertentiebehoeften, hebben toegang tot Netflix-kijkers en premium verbonden tv-voorraad. Alle advertenties die op Netflix worden getoond, zijn exclusief beschikbaar via het Microsoft-platform, “ We zijn aan het leren.

“Microsoft heeft bewezen in staat te zijn al onze advertentiebehoeften te ondersteunen, aangezien we samen een nieuw, door advertenties ondersteund aanbod hebben ontwikkeld. Het belangrijkste is dat de groep de flexibiliteit heeft geboden om in de loop van de tijd te innoveren in zowel technologie als verkoop, evenals sterke privacybeschermingen voor onze leden”reageerde Greg Peters, chief operating officer van SVOD Leader.

READ  Call of Duty: Warzone 2 wordt exclusief voor Xbox Series X | S, PS5 en pc! | Xbox One