Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Nieuwe miljonair vanavond online in loterij

Nieuwe miljonair vanavond online in loterij

De Europese Euromillions-loterij biedt op dinsdag 23 augustus 2022 een hoofdprijs van € 87 miljoen. Vandaag kunt u uw netwerken laten draaien tot 20:15 uur, wat de maximale tijd is om deel te nemen aan de trekking van vandaag. De resultaten worden gepubliceerd tussen 20:50 uur voor de My Million-token en 21:15 uur voor de volledige winnende pool van Euromillions. Veel succes op deze nieuwe avond!

Update 23-08-22 20:53: My Million Lottery maakt nieuwe miljonair

Op dinsdag 23 augustus 2022 brengt de My Million-prijstrekking een nieuwe miljonair naar Frankrijk. Deze speler heeft zojuist €1 miljoen online gewonnen, het hele team van Tirage-Gagnat.com feliciteert deze nieuwe gelukkige. In een paar minuten zullen naast deze winnaar honderdduizenden netwerken minstens twee correcte nummers vinden in de Euromillions-loterij en kan de speler in totaal 87 miljoen euro winnen. De uitslag wordt om 21:15 uur gepubliceerd.

Het is nu drie volle weken geleden dat geen enkel netwerk in Europa de kat in handen heeft kunnen krijgen. In eerste instantie bereikte eind juli € 17 miljoen, maar niet minder dan zes trekkingen zonder winnaar zorgden ervoor dat de jackpot groeide en opnieuw groeide, met een piek van € 87 miljoen op dinsdag 23 augustus 2022.

De De laatste opname van miljoenen euro’s vond plaats op vrijdag 19 augustus 2022 Hij had geen grote winnaar, maar acht mensen kwamen dicht bij het winnen van de jackpot en wonnen meer dan € 90.000 nadat ze alle vijf nummers en een van de twee overeenkomende sterren hadden gevonden. Aan het einde van deze loterij, die meer dan 26 miljoen spelers opleverde, waren de operators de uiteindelijke winnaars en zagen ze het jackpotbedrag opnieuw stijgen.

READ  Aya Nakamura op de Olympische Spelen van 2024 in Parijs? “Ze zal een van de artiesten zijn” die aanwezig zijn bij de openingsceremonie en Emmanuel Macron maakt een einde aan de spanning

Schakel het netwerk vandaag nog voor 20:15 uur in, in slechts enkele seconden. Dus, Open een FDJ.fr-account en geniet € 10 van het verstrekte speltegoed voor elke nieuwe registratie.

Speel Euromillions vanavond voor 20:15 uur en ontvang €10 gratis

voor Doe mee aan de Euromillions Trekking voor dinsdag 23 augustus En profiteer van de huidige promotie van La Française des jeux voor 10 euro, hier is de te volgen procedure.

  1. Als je nog geen FDJ.fr-account hebtEn de open er hier een In een paar minuten. U moet verplicht uw volledige gegevens invoeren om uw spelersaccount te kunnen verifiëren en in het bijzonder om meerderjarig te zijn op het moment van uw registratie en verblijf in Frankrijk.
  2. Zodra de registratie is voltooid, moet je storten en spelen met een minimum van €5 Om gebruik te maken van het welkomstaanbod. Voer tijdens het storten de promotiecode “FDJTV” in uw spelersaccount in.
  3. Markeer uw nummers en sterren (5 nummers + 2 sterren) door minimaal 2 netten te selecteren om voor €5 van het net te spelen.
  4. Valideer je bericht voor 20:15 uur. Als de maximale speeltijd van Euromillions online is ingesteld om 20:15 uur, is de opnametijd beschikbaar vanaf 20:50 uur voor de My Million-token en om 21:15 uur. De winnende nummers in de loterij worden gepubliceerd.

vrijdag 26 augustus 2022 100.000.000 euro dag uur minuut droog spelen

De resultaten van My Million en Euromillions worden dinsdag om 20:50 uur online getrokken

Er is een beetje zomerlucht en een beetje nieuw leven deze dinsdag 23 augustus 2022 bij Euromillions. Voor een Franse speler zal deze levensverandering een realiteit zijn met een overwinning van 1 miljoen euro aangekondigd in de My Million-loterij.

READ  Opera van Parijs: Guillaume Diop, New Star

De winnende code wordt bekend gemaakt met de winnende regio vanaf 20:50 uur, live en gratis op Tirage-Gagnant.com. Vervolgens vindt u vanaf 21:15 uur de uitslag van de Euromillions-trekking inclusief de vijf winnende nummers en de twee goede sterren.

Het einde van de avond is uitverkocht vanaf 22:00 uur, wanneer het volledige winstrapport wordt gepubliceerd en het volgende jackpotbedrag op vrijdagavond bekend wordt gemaakt.

Veelgestelde vragen: veelgestelde vragen over het opnemen van een miljoen euromiljoenen

Hoe speelt het Euromillions-netwerk tegenwoordig online?

Om het Euromillions-netwerk online te spelen, moet u binnen een paar minuten een account openen op de FDJ.fr-website en vervolgens 5 nummers en 2 sterren selecteren. Je hebt uiterlijk tot 20:15 uur de tijd om op je Euromillions-netwerk te spelen. ▶ Speel hier je Euromillions-netwerk

Kunnen we nog steeds profiteren van de welkomstaanbieding van FDJ voor € 10?

Ja, het welkomstaanbod van La Française des jeux is beschikbaar tot 4 september. Je hebt dus nog een paar dagen om te profiteren van de promotiecode FDJTV en de €10 aangeboden bij registratie, op voorwaarde dat je de eerste 7 dagen van registratie minimaal €5 speelt. ▶ Speel hier je Euromillions-netwerk

Hoe laat zijn de resultaten van de Euromillions-trekking vanavond beschikbaar?

De resultaten van de My Million-trekking worden vanaf 20:50 uur online gepubliceerd met de winnende code My Million gevolgd door de winnende Euromillions-nummers vanaf 21:15 uur. Aan het einde van de avond wordt ook een gratis Euromillions-winstrapport gepubliceerd.