Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Nersac: 560.000 euro voor de nasleep van het ongeval

De gemiddelde levensverwachting is 15 jaar

Het is geen loterij. Het is het resultaat van vijf jaar strijd met de verzekeringsmaatschappijen. Vijf jaar lijden ook na een tragisch verkeersongeval. 27 juni 2017, 17:38 uur De voormalige pestochef in Angoulême herinnert het zich nog perfect. “Ik ging aan het werk op mijn fiets. Op het kruispunt van San Michele sneed de auto me af. Ik zie mezelf vertragen, ik zie mezelf hem aanraken, ik vind mezelf 25 meter verderop. Ik herinner me dat er een brandweerman en een verpleegster waren op het kruispunt. Mijn tanden en de helft van mijn knie stonden op het asfalt. 13 breuken Flip naar de knie. ” Jerk werd snel gerepareerd. Volg Bordeaux.

De redactie adviseert je

Dit is niet normaal. Wat gebeurt er van 372 euro tot 500 duizend euro?

Terwijl in het ziekenhuis, zocht zijn partner steun, en riep een vereniging op. Een vriend stelde in plaats daarvan een advocaat voor. Ik kreeg 7.000 euro voor de tanden en 5.000 euro voor de kosten. Experts kwamen en boden een verzekering van 372 euro aan om het dossier te sluiten. » Secu zei: “gecombineerd met gevolgen”gaf hem een ​​levensverwachting … 15 jaar en een maandelijks pensioen van 300 euro!

“We hebben op internet gezocht en we hebben schattingen gevonden, Het paar zegt. tegenZe had niets te doen. En weer kwamen ze op internet het gespecialiseerde bedrijf Francois Gaborette tegen. “Hij gaf ons de week daarop een afspraak in Poitiers. Vanaf het begin luisterde hij. Het zou 700.000 waard zijn, maar we zouden het nooit krijgen”, zei hij. Hij had het over 500, of drie jaar vertrekken.

Wilfred herinnert zich meer dan twee jaar vakantie, 130 fysieke sessies en het niet kunnen werken op 50-jarige leeftijd. De lengte van de procedure. “Het zijn vijf zeer pijnlijke jaren geweest. Ik las op de Facebook-pagina van de advocaat dat ‘het de moeite waard was om je been te breken’. De andere fracturen tellen niet mee. Wat het waard wasWilfred verwerking, is om een ​​advocaat te nemen. Het is niet normaal dat verzekeringsmaatschappijen dit het hoofd van een klant aandoen. Wat gebeurt er tussen 372 en 500.000? » Economische schade werd hem uitgelegd door een advocaat (lees hieronder). Het paar zal hun leven nog niet veranderen. Net iets beter dan normaal. Maar Wilfred kan niet meer in de horeca werkenHij noemt zijn metgezel. Hij acteert een beetje. We moeten nog lang leven.”

Wilfred weet niet goed hoe hij zijn gevoelens moet vertalen. Het is zeker een verademing. Maar “Vanaf het begin had ik het gevoel dat mijn leven niet veel waard was. Er was geen geld, ik diende een klacht in. Toen ik het oordeel van de rechtbank ontving, werd ik afgewezen zonder follow-up en een herinnering aan de wet aan de jonge chauffeur, hij schopte me eruit.” Vandaag ziet hij de toekomst rustiger, maar nog niet geregeld. “Vijfendertig jaar in de voedingsindustrie. Ik had nooit gedacht dat ik kratten zou optillen om ze op pallets te zetten.” Hij heeft weinig tijd. Bovenal wist hij dat hij moest “Laat haar nooit in de steek.”