Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Neerslag aangepast en wegen werden afgesloten in Crabtree

Neerslag aangepast en wegen werden afgesloten in Crabtree

Vanwege harde wind en sneeuwophoping waren sommige delen van de weg in Crabtree afgesloten.

Zo is het gedeelte van Chemin Rivière-Rouge tussen Chemin Saint-Michel en Rang de la Petite-Noraie afgesloten voor verkeer, omdat voertuigen die zich daar wagen nog steeds vastzitten, waardoor de ijsbreker niet kan passeren.

Het Samares School Service Centre heeft aangekondigd dat de avondlessen in het beroepsonderwijs komen te vervallen.

Bovendien heeft de stad Joliet aangegeven dat ze haar ijsbaan Bleu-blanc-Bouge tijdelijk sluit om de veiligheid van haar gebruikers te waarborgen en gezien de huidige weersomstandigheden.

Vergeet niet dat Juliet volgens het hoofd van Hydro-Météo, Pierre Corbin, al 29 centimeter sneeuw heeft gekregen sinds het begin van de storm. Aangezien de sneeuw stil blijft staan, is bovendien de neerslag naar boven bijgesteld. We hebben het nu over 45 tot 60 cm.

Er zijn ook ongeveer 10.200 klanten zonder elektriciteit, waaronder 2.100 in Saint-Paul, 950 in Saint-Charles-Borromée, 1.100 in Saint-Ambroise-de-Kildare, 1.500 in Saint-Michel-des-Saints en 1.300 in Repentigny.d’ na een update.

De veerboot vaart tussen Saint-Ignace-de-Loyola en Sorel-Tracy.

READ  NASA heeft kandidaat-landingsplaatsen onthuld om astronauten naar de maan terug te brengen