Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Nee, het zal niet mogelijk zijn om het voor één euro te spelen

Nee, het zal niet mogelijk zijn om het voor één euro te spelen

Starfield zal bij de lancering beschikbaar zijn op de Xbox Game Pass van Microsoft. Als u van deze versie gebruik wilt maken om een ​​proefperiode van vijftien dagen van € 1 te gebruiken, is dit niet mogelijk. Microsoft heeft het aanbod al stilletjes ingetrokken, kort nadat het terugkwam.

Krediet: Bethesda

Een paar maanden geleden haalde Microsoft de Game Pass-demo terug. Voor één euro kan de speler de dienst ontdekken voordat hij daadwerkelijk naar de kassa gaat. Maar dat aanbod is onlangs opnieuw ingevoerd, teruggebracht tot vijftien dagen… voordat het weer wordt verwijderd. De dader van deze verdwijning is gevonden: Starfield.

Het is de beroemde Wario64 die het ding heeft opgemerkt. Microsoft heeft eenvoudigweg de proefversie van $ 1 of € 1 ingetrokken omdat deze niet kwam opdagen. Noch op de Amerikaanse site, noch op de Franse site. Om je aan te melden voor Game Pass, moet je een volledige maand betalen, zelfs als het de eerste keer is dat je hackt.

Voor één euro kan Starfield niet gespeeld worden

ik moet zeggen dat De komst van Starfield is een uitkomst voor Game Pass. De titel is de eerste blockbuster-game die uit het nieuwe generatie-tijdperk van Xbox wordt gegooid en zal zeker het aantal abonnementen doen toenemen en zelfs helpen alle records te breken. De slimme kleine gamers zaten vast te wachten tot de release zou plaatsvinden om de proefperiode af te ronden en speelden het dus voor één euro. Kwijt.

Lees ook – Starfield: De speler die 45 minuten van de wedstrijd achter de tralies heeft deelgenomen

READ  We vertellen je alles over de zichtbare totale maansverduistering van zondag tot maandag

Bedenk dat Microsoft een paar maanden geleden de prijzen van zijn diensten heeft verhoogd. Op de console heb je nu nodig Betaal 10,99 € per maand Voor Game Pass op consoles en € 14,99 per maand voor de Ultimate-versie. Het PC only aanbod blijft hetzelfde, namelijk € 10,- per maand. Een stijging die gerechtvaardigd wordt door de hoge ontwikkelingskosten van games ontwikkeld door Redmond Studios.

Starfield verschijnt op 6 september. op pc en Xbox Series X/S en krijgt vanaf 31 augustus vroege toegang. Als de game beschikbaar is op Game Pass, is het uiteraard mogelijk om deze op de klassieke manier aan te schaffen en er zonder abonnement van te genieten. Voor alle drie die de afgelopen maanden hebben geslapen, is Starfield de nieuwe titel van Bethesda, de makers van Skyrim. Dit is een rollenspel in de ruimte waarin je veel planeten moet verkennen.