Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Nederland zakt van de ranglijst als derde landbouwexporteur ter wereld

Minister-president Mark Rutte met boeren tijdens een bezoek aan een melkveebedrijf in Gautam in de provincie Friesland op 4 augustus. SEM VAN DER WAL/ANP via AFP

Rapport – De Nederlandse overheid wil het aantal boerderijen verminderen om de vervuiling tegen te gaan.

in Hoorn (Nederland)

Het is pijnlijk om te worden aangewezen als een van de grootste vervuilers van het landzegt Ari Aanen, die honderd melkkoeien fokt in Hoornar. In de huizen van dit kleine dorp in het centrum van Nederland, net als in de rest van het land, stelden de vlaggen die tegen de regering en voor de boeren hingen hem niet gerust. “Ik begon in 1976 en toen was er nog geen quotum voor melk, mest of stikstofuitstoot.Ari Anen zet zijn moderne boerderij voort met een melkrobot en zonnepanelen. We mogen niet vergeten dat mijn koeien bijdragen aan het behoud van onze koeien. Ik wil geen geld, ik wil dit groene landschap behouden. Wie garandeert dat de overheid ervoor zorgt?Deze boer vraagt ​​naar een overnameplan van de Nederlandse overheid om het aantal boerderijen te verminderen.

Intensieve reproductie, met een model van landbouw…

Dit artikel is alleen voor abonnees. 80% is voor jou om te ontdekken.

Meer lezen?

Open alle items onmiddellijk. zonder betrokkenheid.

Al geabonneerd? Inloggen

READ  De gratie van slavernij was slechts 'het begin van een lange weg', de koning van het land - emancipatie