Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

NASA waarschuwt: een “potentieel gevaarlijke” asteroïde zal de aarde “grazen” op Halloween

NASA waarschuwt: een “potentieel gevaarlijke” asteroïde zal de aarde “grazen” op Halloween

De hoogste wolkenkrabber ter wereld, de snelheid is 6 keer sneller dan de snelheid van het geluid.

Aanstaande dinsdag 1 november a.s asteroïde ‘Mogelijk gevaarlijk’ De grootte van de hoogste wolkenkrabber ter wereld komt dichterbij een land…. dezelfde dagHalloween ! Zelfs regisseur James Cameron dacht er niet aan. Even een grapje, het is uitzonderlijk, zelfs indrukwekkend. Maar op het gevaar af sommigen teleur te stellen, daar is niets ernstigs aan.

Tot over 100 jaar

In feite is alles een kwestie van titel en standaard. naar mij NASAEn de “Elk groot object binnen 4,65 miljoen mijl (7,5 miljoen km) van onze planeet wordt als een potentieel gevaar beschouwd.”. Dit is het geval 2022 MYR 4, die dinsdag iets meer dan 2,3 miljoen km (6 keer de afstand tussen de aarde en de maan) van de aarde zal passeren met 85.000 km/u (68 keer de snelheid van het geluid). Dit is het “Volgens kosmische afstanden een zeer dunne marge”uitleggen space.com. Een asteroïde met een diameter van tussen de 330 en 740 meter, iets kleiner dan de Burj Khalifa in Dubai, het hoogste gebouw ter wereld (828 meter).

Maak je dan geen zorgen. En tot het einde goed nieuws van NASA: er is geen risico op een gruwelijke botsing in de komende 100 jaar.

NASA ontdekt een asteroïde die waarschijnlijk Pellegroso del Tamano de Rascalos is die op Halloween op aarde landt https://t.co/NiAvAUMyta

– Informativos Telecinco (@ informativost5) 31 oktober 2022