Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Naghi’s ex-vriendin, Marine Vision, wordt geconfronteerd met een zeer verontrustende fysieke verandering

Naghi’s ex-vriendin, Marine Vision, wordt geconfronteerd met een zeer verontrustende fysieke verandering

Net als andere PAF-sterren verbergt Marine Vignes niets voor haar Instagram-volgers. De gelukkige moeder van twee kinderen profiteerde optimaal van haar reis naar IJsland en merkte een fysieke verandering bij zichzelf op. Ze nam duidelijk iets met veel humor en filosofie: ondersteunend bewijs!

Marine Vignes zijn al enkele jaren volledig uitgegroeid tot de PAF. Op dag 3 geniet Laurent’s teamgenoot Romico van de rit weer kaart. Maar in deze zomerperiode is het vooral genieten van haar vakantie. En in het laatste nieuws vloog de moeder van het gezin naar IJsland. Een echte verandering van omgeving voor de ster en enkele van zijn familieleden die hem vergezellen. Betoverd door de adembenemende landschappen slaagt Marine Vignes er altijd in om ze te vereeuwigen op haar Instagram-verhaal. Maar deze woensdag 23 augustus 2023 maakte de hoofddeelnemer van de gelegenheid gebruik om hulde te brengen aan haar bruine haar, dat tot haar ontsteltenis bij de wortel begon te bleken.

Hallo Houston, we hebben een probleemDe gastheer schreef met humor. Een bericht dat zeker een schot in de roos was bij haar gemeenschap. Maren Fiennes, pas 50 jaar oud, is goed in het dragen van haar sneakers. Omdat ze zich volledig op haar gemak wil voelen met haar imago, heeft ze niet geaarzeld om de diensten aan te bieden van een plastisch chirurg meerdere malen. Injectie en scalpel Isabel Sansonetti werd gelanceerd met als doel de praktijk te democratiserenEn Deze laatste had onthuld dat hij had gekozenBotox“voordat ik naar”Acupunctuur“.

READ  Drie jaar later blijft het mysterie bestaan

Technologie die zijn gezicht daartoe in staat stelt Het regenereert vanzelf“.”Ik doe dit al tien jaarHij heeft gelijk…

Lees verder

Lees ook

Foto door Julien Bogier: Op 42-jarige leeftijd hield deze onopvallende fysieke verandering verband met het verstrijken van de tijd
De prachtige Clotilde Courau in Cannes met een zeer origineel accessoire tegenover de zeer sexy Leah Drucker
Annecy-mesaanval: Henri, de “rugzakheld”, deed een heel speciaal verzoek aan Emmanuel Macron