Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Na zijn ontslag bij “Top Chef” kreeg Michel Saran een andere rol in de jury

Pascal Bavani via Getty Images

Michel Saran op 11 juli 2016 in zijn restaurant in Toulouse.

De keuken – Goed nieuws voor Michel Saran. Nadat hij een paar maanden geleden werd afgezet Jurylid topchef, zal hij binnenkort een positie in de jury vinden. Maar niet helemaal zoals hij vroeger deed Met het oog op de M6.

Volgens onze collega’s van ParijseWie de informatie onthult, Michel Saran zal daadwerkelijk zijn rol spelen in de hoofdreeks van de TF1-game “Here It All Begins”. Daar leidt hij de jury die verantwoordelijk is voor de verkiezing van het beste culinaire instituut.

“Het idee om mezelf te zijn, om te belichamen wie ik ben in het leven, vond ik erg leuk”, vertelt hij Parijse. Zeker bij een culinair instituut, waar ik juryvoorzitter ben.”

Hij beweert dat hij een maand filmen gepland heeft, maar hij zou het niet willen verbreken met een carrière. Hij verzekert ons dat dit geen professionele omscholing is. Het enige wat ik wil is plezier hebben. En ik claim helemaal geen rol in een grote Hollywood-film.”

Het vertrek van “Top Chef”

De tweesterrenchef kondigde dinsdag 31 augustus in een korte videoclip op Instagram aan dat hij zou vertrekken “topkok” werkgelegenheid m 6. “Hier stopt het avontuur voor mij”, legde hij op plechtige toon uit en legde uit dat het privékanaal “de jury wilde veranderen”.

Aanwezig in de show sinds 2015 – seizoen 6 – het is een vast onderdeel geworden van het side-by-side kookprogrammaHelen DarozEn Philip Echebest en onlangs van Paul Burt.

READ  Véronique Genest was uitgesloten van tv-film, Marc-Olivier Fogiel is blij

In een persbericht dat begin september naar de pers werd gestuurd, wilden de zender en het bedrijf dat het programma produceerde “chef Michel Saran oprecht bedanken voor zijn zeven seizoenen in de Top Chef-jury”, waarin hij zijn “talent, professionaliteit en verlangen om overdragen.”

het kanaal Ze koos Glenn Vail om Michelle Saran te vervangen. De 41-jarige chef-kok, die oorspronkelijk uit Versailles komt, verscheen drie keer in de show tijdens vorig seizoen. Zijn restaurant “L’Oustau de Baumanière”, gelegen in Baux-de-Provence, heeft drie sterren in de Michelingids.

Zie ook op The HuffPost: Deze gesneden tomaten van Alain Passard zullen zelfs de meest nauwgezette chef-kok doen dromen