Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Na sterke vraag van spelers introduceert Starfield eindelijk een landvoertuig!  |  X-Box

Na sterke vraag van spelers introduceert Starfield eindelijk een landvoertuig! | X-Box

De volgende Starfield-update is zojuist aangekondigd en Bethehsda is al bezig met het teasen van het vervolg. Dit is een langverwachte mogelijkheid voor fans die binnenkort zal arriveren, aangezien de teams werken aan een grondvoertuig waarmee ze met hoge snelheid planeten op aarde kunnen verkennen.

Een manier om Starfield-planeten te verkennen

Het uitbrengen van een sciencefictiongame met de mogelijkheid om op alle planeten in de game te landen zonder dat je met een voertuig hoeft te reizen, was erg gewaagd. Het nieuws maakte een aantal spelers verdrietig toen de game in september 2023 uitkwam, en de maker van de game, Todd Howard, legde ons destijds uit dat het een bewuste keuze was.

Dit is een geweldige vraag, sterker nog, het is iets waar we over nadenken. Weet je, we gaan ruimte maken, we gaan planeten maken. Als je eenmaal voertuigen hebt, verandert de gameplay. Door het feit te benadrukken dat je, zodra je in je schip landt, te voet bent, kunnen we spelers echt een ervaring bieden waarbij we weten hoe snel ze dingen kunnen zien.

Aan de ene kant heb je een voertuig dat duidelijk jouw ruimteschip is, en je kunt je door de ruimte verplaatsen, maar aan de oppervlakte heb je een jetpack dat je kunt upgraden, wat een heel leuke nieuwe ervaring voor ons is, en uiteraard hebben de planeten dat ook gedaan. verschillende zwaartekrachtniveaus, wat dit voor veel planeten uniek maakt.

Spelers hoorden de uitleg destijds niet echt, maar het lijkt erop dat de studio op dit gebied is geëvolueerd, aangezien vandaag de eerste beelden van het terreinvoertuig worden onthuld.

Het team werkt aan ons eerste terreinvoertuig, zodat je door de planeten kunt zwerven.

READ  Battlefield 2042 en Apex Legends: Bekijk de EA Conference nu hier! | Xbox One

De eerste (en hele korte) video die Bethesda deelde, laat een soort buggy zien die in een bepaald tempo vooruit beweegt. We kunnen ook twee statistieken zien aan de rechterkant van de interface. De ene lijkt snelheidsgerelateerd te zijn en de andere kan brandstof zijn, maar om zeker te zijn zullen we moeten wachten op details van de teams.