Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Google lanceert een scheetknop voor Android

Google lanceert een scheetknop voor Android

Google Phone profiteert van een nogal bijzondere functie: Audio Emoji. Waarom hebben we het hierover? Want nu kun je tijdens een gesprek klappende, lachende of zelfs… schetengeluiden afspelen.

Uw Google-telefoon profiteert van een nogal ongebruikelijke update: introductie Stem-emoji's.

Wat is het Stem-emoji's Google-telefoon?

de Stem-emoji's Het zijn korte audiofragmenten. Deze geluiden kunt u tijdens een gesprek verzenden door simpelweg een optie in het menu of een klein vinkje aan te raken. Elk geluid duurt een paar seconden en wordt begeleid door een schattige kleine animatie.

Er wordt geklapt, gelachen, gehuild (een treurige, glibberige trombone), gefeest, getrommeld (ba-dum ts) en… gepoept, waarbij een scheetgeluid ontstaat. Ja, je leest het goed, wind.

Google zegt ons te willen helpen onze gevoelens te uiten met deze geluiden, maar eerlijk gezegd horen we liever echte reacties. Google is echter niet het enige bedrijf dat audiotools toevoegt. Tesla heeft bijvoorbeeld windgeluiden in zijn auto's ingebouwd om externe claxons uit te zenden (die 10 seconden lang leuk zijn, niet meer).

hoe te gebruiken Stem-emoji's Tijdens het gesprek?

Eerst moet u uw Google Phone-app updaten. U moet de nieuwste versie hebben.

Om de Stem-emoji's Tijdens een gesprek klikt u eenvoudig op het bijbehorende pictogram. De animatie en geluidseffecten worden automatisch afgespeeld en zijn door beide partijen in het gesprek te horen. Houd er rekening mee dat het momenteel niet mogelijk is om geluiden of animaties aan te passen.


READ  Vindt haar bagage gestolen door een luchthavenmedewerker dankzij Apple Airtag