Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Na het ontslag van Guillaume Meurice nam Charlene Vanhoenacker geen ontslag bij Inter France, maar…

Na het ontslag van Guillaume Meurice nam Charlene Vanhoenacker geen ontslag bij Inter France, maar…

YouTube legt France Inter vast Charlene Vanhoenacker op 13 juni in de ochtendshow van France Inter

YouTube legt France Inter vast

Charlene Vanhoenacker op 13 juni in de ochtendshow van France Inter

De media hebben niets van hun vitaliteit verloren, integendeel. Op donderdag 13 juni verscheen Charlene Vanhoenacker in de ochtendshow van France Inter, twee dagen nadat Radio France het ontslag van Guillaume Maurice aankondigde. Een kans voor de Belgische journaliste om een ​​blik te werpen op dit gedwongen vertrek en haar toekomst binnen de radio. Alles in een humeuriger, meer bijtende post met de titel “ Oprechtheid in expressie “.

Charlene Vanhoenacker herinnert zich het chaotische politieke nieuws van de afgelopen dagen en begint met het vergelijken van haar eigen situatie, net als “ Helse “, Zoals je hieronder kunt zien.

Nadat ik dat had geleerd Radio (van wie ze houdt) stuurt haar metgezel Maurice (van wie ze houdt) weg. “, de gastheer Geweldige zondagavond Het kreeg ook te maken met een golf van ontslag van columnisten, waaronder Aymeric Lambret, Guedry en Thomas VDB, om er maar een paar te noemen. Wat hem doet zeggen: Toen hoorde ik dat de helft van het team in mijn programma vertrok, en daar werd ik weer Belg, want ik zit zonder regering. »

READ  Actrice Samantha Weinstein, vooral bekend van haar rol in "Carrie: Revenge", is op 28-jarige leeftijd overleden.

Charlene Vanhonecker merkte de grote onrust op die tot het laatste moment voor Gabriel Attal verborgen bleef en de zaak van Eric Ciotti die opgesloten zat in zijn kantoor op het hoofdkantoor van LR. Charlene Vanhonecker draaide er niet omheen om zich te kwalificeren voor “ Stomme beslissing » Het presidentschap (zowel van de Republiek als van Radio France) werd ontbonden en bijgevolg werd Guillaume Maurice ontslagen.

daar “ Respectloze loyaliteit »

Aan het einde van de column verklaart Charlene Vanhonacker op een ondubbelzinnig sarcastische toon dat ze voortaan zal oefenen ” Oprechte onderschatting », om zijn deel van het contract met zijn radiostation na te komen. Het is dat “oHij wordt betaald voor gebrek aan respect, maar wees voorzichtig, dit is nieuw, zonder de rode lijn van verraad te overschrijden. »

Een paradox die de schrijfster ertoe aanzet haar toekomst binnen Radio France in twijfel te trekken. ” En vanaf vandaag heb ik besloten elke column te beleven alsof het de laatste is. Ik zal ze als één persoon beleven Crashtest Van humor. Ik hoop dat Arcom voor het einde van het seizoen hun geluidssysteem aanzet “, verklaart ze.

Behalve het bericht dat op 12 juni op sociale netwerken werd gepubliceerd, waarin ze haar voormalige partner bedankte voor hun lange samenwerking en kritiek uitte op het motief dat door de directie van France Inter werd aangedragen, heeft Charlene Vanhoenacker niet meer gesproken sinds de aankondiging van het ontslag van de coach. Guillaume Morris nadat hij stopte met werken.

READ  Hier zijn de vijf gewoonten die je moet volgen om elke dag gelukkig te zijn

Laatstgenoemde werd uitgezet na een artikel waarin hij de Israëlische premier vergeleek met… Nazi zonder voorhuid Woorden die hij herhaalde nadat de rechtbank hem toestemming had gegeven, zonder dat dit duidelijk gevolgen had voor de leiding van Radio France.

Bekijk de trailer hieronder: