Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Na 42 jaar bestaan ​​gaat deze burger van de menukaart

Na 42 jaar bestaan ​​gaat deze burger van de menukaart

met de jaren, McDonald’s Het is erin geslaagd zich te vestigen als het beroemdste fastfoodrestaurant ter wereld. Het merk is aanwezig in 118 landen en vernieuwt zijn lijst voortdurend om meer nieuwigheden aan zijn klanten te bieden, of het nu nieuwkomers of vaste klanten zijn. Helaas voor deze burger komt er snel een einde aan het avontuur, na 42 jaar bestaan.

rust in vrede

Naast de belangrijkste producten, die het hele jaar op de lijst staan, McDonald’s roteert zijn geïmproviseerde producten om zijn klanten een nieuw gevoel te geven. Reden te meer voor sommigen om binnen te lopen, die iets anders willen eten dan een Big Mac of nuggets voor anderen. Maar aangezien aan alle goede dingen een einde komt, verdwijnen producten door gebrek aan succes. Dat is bijvoorbeeld het geval bij McPlant, de eerste vegan steakburger van McDonald’s. Geannuleerd wegens gebrek aan klantenDeze specialiteit burger zal binnenkort bij de klassiekers op de menukaart staan.

Zoals CNN meldde, Het is de beurt aan McCrip om afscheid te nemen. Deze burger, die bestaat uit een rib-eye patty zonder botten, gedoopt in barbecuesaus en op een broodje geplaatst, zal je echter nog een laatste ronde bezorgen.

Zoals elke afscheidstour hopen we dat het geen “tot ziens” is maar een “tot ziens”. Omdat, zoals onze McRib-fans keer op keer hebben gezien, je nooit weet wanneer – of als – de McRib terugkeert. aldus McDonald’s.

Hoewel de burger, die in 1981 op de menu’s van Kansas City werd gelanceerd, werd geannuleerd, merkt McDonald’s op dat dit herfstproduct later een comeback zou kunnen maken. Voor wie het wil proeven, wellicht voor de laatste keer, moet vanaf 31 oktober naar de deelnemende restaurants. McRib zal daar voor een beperkte tijd beschikbaar zijn. De McRib wordt gevonden in Duitsland, Luxemburg, de Verenigde Staten en Canada en zal nooit in Frankrijk worden uitgebracht. Burger zal uiteindelijk in Frankrijk worden overwogen voor een revival, als McDonald’s op een dag besluit zich terug te trekken.

READ  Verhoogt de eenheidsmunt de prijzen?