Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Monkeypox: 58 nieuwe gevallen van monkeypox werden de afgelopen twee dagen in Frankrijk ontdekt

In totaal heeft Frankrijk 183 bevestigde gevallen van het apenpokkenvirus, volgens gegevens van de Franse volksgezondheidsautoriteit.

Tussen 14 en 16 juni, 58 nieuwe bevestigde gevallen van apenpokken Ze worden in heel Frankrijk erkend, waaronder 3 in Occitanie. Dit brengt het totaal aantal actieve zaken op 183. 13 van hen bevinden zich in Occitanie, de tweede Franse regio die het zwaarst door het virus is getroffen. De meest getroffen regio is Ile-de-France met 129 actieve gevallen.

Er zijn tot nu toe geen doden geregistreerd.

Lees ook:
Apenpokken: WHO ontmoet noodcomité, maximale waarschuwing binnenkort gelanceerd?

Cases zijn nauwkeurig bestudeerd

Op 15 juni werden 157 gevallen geregistreerd. Bij deze patiënten is uitgebreid onderzoek gedaan: onder wie 42 reisden naar het buitenland voordat ze symptomen opmerkten, waarvan de helft in Spanje. alle gewonden Mannen.

7 in België, 5 in Duitsland, 3 in Portugal, 2 in het VK, 1 in Nederland, 2 in Denemarken, 1 in Luxemburg, 1 in India, 2 in Zwitserland en 1 in de VS Verenigde Staten, 2 in Mali, 1 in Colombia en 1 in Marokko., staat voor Volksgezondheid Frankrijk. Het bureau waarschuwt echter dat: “Deze vluchten zijn niet systematisch de bron van de vervuiling.”.

Tot slot, in de meeste gevallen, De symptomen lijken hetzelfde te zijn. 77% had een genito-anale uitslag, 77% had uitslag op een ander deel van het lichaam, 70% had koorts en 66%, Verklaart Volksgezondheid Frankrijk.

Lees ook:
Monkeypox: Waarom is het volgens experts zo dringend om de naam van Monkeypox te veranderen?

Lees ook:
Monkeypox: 125 bevestigde gevallen in Frankrijk deze dinsdag, exclusief bij mannen

Lees ook:
Apenpokken: 72 doden in Afrika, WHO ‘bezorgd’ over wereldwijde uitbraken voorafgaand aan noodvergadering

READ  Tomai, de oudst bekende vertegenwoordiger van de mensheid, liep zeven miljoen jaar geleden op twee voeten

Lees ook:
Monkeypox: 125 bevestigde gevallen in Frankrijk deze dinsdag, exclusief bij mannen