Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Molotov vult het gratis uitzendaanbod aan met nieuwe zenders

Molotov vult het gratis uitzendaanbod aan met nieuwe zenders

Het platform is van plan advertenties te gebruiken om terug te stuiteren door zijn AVOD-aanbod te optimaliseren.

Het Mango-aanbod, gelanceerd in 2020, heeft zijn naam veranderd en is volledig vernieuwd. Dit door Molotov aangeboden uitzendformaat gaf toegang tot veel inhoud in ruil voor het bekijken van advertenties tijdens het programma. Een steeds populairder wordend model (AVOD), versloeg onlangs Free met de lancering van Oqee Ciné.

Molotov houdt het aantal Mango-gebruikers geheim, maar het zal ongeveer 6 tot 7 miljoen Fransen vertegenwoordigen, tegen een totaal van 379.000 abonnees op het abonnementsaanbod afgelopen maart. Reclame is een belangrijke groeifactor voor Molotov, dat daarom zijn aanbod onder de naam Molotov Channels wil vernieuwen met een boeket van thematische zenders en FAST (“Free Ad-supported TV”) zenders. Zo kunnen we de hoeken tellen die zijn gewijd aan bioscoop, series, kinderen, documentaires of zelfs sport, televisie … Zo zullen de komende weken bijna 30 series en 100 films aan de catalogus worden toegevoegd.

Het doel is duidelijk: in 2025 winstgevend zijn. Het platform genereerde vorig jaar zo’n twintig miljoen euro omzet, vooral dankzij de huidige abonnementen. De Molotov-app is beschikbaar in de Play Store voor Freebox Pop- en mini 4K-abonnees en in de App Store voor degenen met een Apple TV 4K, evenals op andere media, waaronder mobiel (iOS en Android).

Dit artikel is afkomstig van de Univers FreeBox-website

READ  Waarom mijden de Fransen de beroemde spaarrekening (LEP), maar is het winstgevender dan boekje A?