Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Modeshow Messika: Carla Bruni in nauwsluitende jumpsuit en dijhoge leren laarzen verlicht de catwalk, de sterren zijn in de ban

Modeshow Messika: Carla Bruni in nauwsluitende jumpsuit en dijhoge leren laarzen verlicht de catwalk, de sterren zijn in de ban

Geschreven door Arie Guardiola

| Journalist

Als ze haar (voor de hand liggende) keuze maakt tussen Leo Messi en Cristiano Ronaldo, bestaat er geen twijfel over wie ze verkiest tussen Meghan Markle en Kate Middleton. Vissen, opkomend uit Waterman, heeft een zesde zintuig dat hem helpt de meest verborgen informatie over je favoriete sterren te ontdekken.

Het was donderdag 28 september en Purepeople.com was aanwezig in het Pavillon Cambon. De kans om Messika’s luxueuze modeshow te ontdekken. Het was Carla Bruni die de bal lanceerde en het podium in brand zette.

Messika Fashion Show: Carla Bruni in een nauwsluitende jumpsuit en dijhoge leren laarzen verlicht de catwalk, de sterren zijn in de ban Dailymotion

De rest volgt na de aankondiging

Messika House werd in 2005 opgericht door Valerie Messika en heeft opnieuw een evenement gecreëerd. Op donderdag 27 september stroomden sterren van over de hele wereld naar de VIP-ingang van het Pavillon Cambon om de speciale presentatie van het prestigieuze sieradenmerk bij te wonen. Kelly Rowland, lieve, Galerij EstherZe lieten allemaal de flitsers van de fotografen knallen. Er waren ook Franse figuren, met name vertegenwoordigd door Geraldine Naccache, Audrey Fleurot, Elisa Tovati en enkele invloedrijke sterren zoals Mara Lafontaine, Chloe Lucario, Chloe Blink, of zelfs Alison Tobey en de jonge bruid Carla Ginola. Maar de persoon die de meeste ophef veroorzaakte, was het supermodel dat de show lanceerde.

De modeshow van Messika kon inderdaad vertrouwen op de luxueuze Carla Bruni om het bal te openen. De vrouw van Nicolas Sarkozy heeft de afgelopen dagen een reeks reizen gemaakt tijdens de Paris Fashion Week, die in volle gang is. We konden haar heel elegant zien op de modeshow van Saint Laurent, terwijl haar zoon Aurelien Enthoven, die de charme van zijn moeder erfde, solo schitterde op de Etam-show. Maar dit keer was de Italiaanse zanger niet aanwezig Eerste rijzij was degene die aan de slag was Platform. Purepeople.comaanwezig onder de gasten, kon deze uitzonderlijke show en de spannende entree van Carla Bruni bijwonen, in de hit Vogue-tijdschrift Door Madonna.

READ  'We wonen tegenover en soms...': Adele heeft haar ex-man altijd vertrouwd

Dijhoge laarzen, sieraden en doordringende ogen: Carla zorgt voor een show

Alle ogen waren op haar gericht, net als veel telefoons, waaronder de onze. Wie heeft dit geweldige moment vastgelegd: de terugkeer van het supermodel uit de jaren 90 naar de catwalk. Ze droeg een zwarte jumpsuit met een riem in de taille en haar goddelijke silhouet kon niet liegen. Met haar scherpe blik voorwaarts heeft Carla Bruni haar professionaliteit en charisma niet verloren. Versieringen om haar nek en weelderige sieraden om haar vingers en pols, allemaal voorzien van de handtekening van Messika, en ze onthulde deze mooie sieraden aan de ogen van het verslagen publiek. In de inleiding wendde Jade Foret haar ogen niet van de ster af. Met dikke, knielange, dijhoge leren laarzen zette de voormalige first lady de menigte aan hun voeten. Een echt pareltje in zijn omgeving.

De rest volgt na de aankondiging

De rest volgt na de aankondiging