Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Modern Warfare II: de game-cd bevat slechts 72 MB aan gegevens | Xbox One

campagne Call of Duty: Modern Warfare II Het is nu al een aantal dagen beschikbaar, maar de hele game is morgen uitgebracht voor alle spelers, inclusief de fysieke versie bij verschillende retailers. De levering van de eerste fysieke exemplaren begon en sommige mensen hadden een leuke verrassing door de kostbare cake in hun console te plaatsen.

De schijfgrootte van Modern Warfare 2 Physical Edition is slechts 72 MB

Veel netizens ontdekten dit zelfs en besloten de informatie te delen, wat op zijn zachtst gezegd verrassend is, omdat de nieuwste Call of Duty-schijf slechts 72 MB aan gegevens bevat. De volledige grootte van de game vertegenwoordigt niettemin meer dan 100 GB, tot 150 GB in het bijzonder op de PlayStation 5.

Deze door Activision gedistribueerde dummy-schijven betekenen dus dat een internetverbinding vereist is om Call of Duty: Modern Warfare II te spelen, aangezien alle downloads dan worden gemaakt vanuit de online winkels van uw console.

Dit is niet de eerste keer dat dit gebeurt, en gamers hebben veel kritiek geuit op dit soort praktijken, wat het behoud van games bemoeilijkt en spelers op een slimme manier aanmoedigt om over te schakelen naar niet-fysieke games. Bovendien is het kopen van een fysieke game niet meer van praktisch belang als deze deze game niet heeft en het in ieder geval noodzakelijk was om deze volledig online te installeren door simpelweg de cd in de console te plaatsen.

Punt voor gamers die in een land wonen waar gegevens beperkt zijn of vaker in regio’s waar de internetsnelheid laag is. Dit druist in tegen de huidige stroomproblemen die ons onder andere ons elektriciteitsverbruik verlagen, omdat spelers hun console urenlang moeten laten draaien om eindelijk van hun game te kunnen genieten, of deze nu daadwerkelijk is gekocht of niet.

READ  Voltooi de Discord Paradise-missie in Fortnite om drie in-game-beloningen te verdienen!

Call of Duty Modern Warfare II is morgen beschikbaar op Xbox One, PlayStation 4 en pc, evenals Xbox Series X | S en PS5. Het spel zou ongeveer 35 GB moeten wegen, maar de patch voor de eerste dag, die bekend is geworden, zal meer dan 100 GB aan de vergelijking toevoegen. Vergeet niet dat Infinity Ward heeft uitgelegd dat de truc om je consoleregio te veranderen om van tevoren te kunnen spelen precies dat kan doen. Verbied je account.

De laatste informatie over Modern Warfare II