Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

‘Misschien laat ik mijn motor daar staan’: benzine en diesel worden omgedraaid bij het Carrefour-station en tientallen auto’s krijgen pech

‘Misschien laat ik mijn motor daar staan’: benzine en diesel worden omgedraaid bij het Carrefour-station en tientallen auto’s krijgen pech

Op zondag 7 april kregen tientallen auto's pech na het tanken bij het Carrefour-tankstation in Toc, Calvados. Benzine en diesel zijn omgedraaid.

Na 400 meter vanaf het station stopte de motor.” Automobilisten die afgelopen zondag tankten bij Carrefour de Toc, in Calvados, kregen een ongelukkig ongeval.

Hij zegt dat tientallen auto's pech hadden West-Frankrijk. Voor deze klant bestaat er geen twijfel over dat het probleem voortkomt uit:“Omvallen in stationstanks met diesel in benzine”.

Minstens 35 voertuigen raakten beschadigd

“Wat mij betreft, ik heb mijn tank vol benzine. De storing ziet er heel ernstig uit, en ik kan net zo goed mijn motor daar laten staan.”Deze automobilist vervolgt. Maar er zijn ongetwijfeld klanten die er ondanks alles in zijn geslaagd om te rijden en die niet noodzakelijkerwijs zo gemakkelijk een verband leggen tussen de oorzaken als ik…”

Onze collega’s namen contact met ons op en de persdienst van Carrefour erkende “35 storingenHij voegde eraan toe: “Het station is gesloten totdat het onderzoek is uitgevoerd.

Er zijn stappen ondernomen met de verzekering van de winkel om klanten te compenseren“, bevestigt het merk.

READ  Confectiemerk Esprit vraagt ​​faillissement aan in Europa