Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Mis deze goede deal op de Cookeo multicooker die deze zondag in de aanbieding is, niet

Mis deze goede deal op de Cookeo multicooker die deze zondag in de aanbieding is, niet

Om sneller maaltijden voor het hele gezin te bereiden, is de Moulinex Kukio YY5137FB multicooker, te koop op SeaDiscount, een geweldige bondgenoot: dankzij de tank van 6 liter kan hij voor 4 tot 6 personen koken, en de verschillende kookmodi maken dit mogelijk. . Aan te passen aan al uw receptwensen. Daarnaast bevat het direct 150 kant-en-klare recepten, die u stap voor stap inspireren en begeleiden bij het bereiden van uw maaltijden, en recepten die u kunt doorzoeken op ingrediënten: als u bijvoorbeeld tomaten of rijst over heeft, selecteert u gewoon die ingrediënten om de beschikbare recepten te bekijken. Rust uw keuken uit met Moulinex Cookeo YY5137FB multicooker voor 189,99 euro in plaats van 194,99 euro op Cdiscount.

De Moulinex Cookeo 6-liter multicooker kost op Cdiscount minder dan € 190

Met zijn maximale vermogen van 1600 W kunt u met de Moulinex Kukio YY5137FB multicooker die op SeaDiscount te koop is, profiteren van verschillende kookmodi: u kunt bijvoorbeeld koken onder druk, langzaam koken, sudderen, sauteren of stomen, of zelfs warmhouden. , serveert uw maaltijden op de juiste temperatuur. Merk op dat Cookeo ook kan worden gebruikt om uw maaltijden te ontdooien met behoud van de smaak. Om het kookproces in de braad- of bruiningsmodus te vergemakkelijken, moet u er rekening mee houden dat de kom is bedekt met een antiaanbaklaag en dat de kom vaatwasmachinebestendig is, voor eenvoudig onderhoud van het apparaat. Weet ten slotte dat deze Cookeo wordt geleverd met een stoommandje en een handige spatel voor antiaanbaklaag, en dat de speciale mobiele app je nog meer recepten biedt.

Klik hier om Profiteer van de Sea Discount-aanbieding op de Moulinex Kukio 6L Multicooker

READ  'We kunnen zonder Russisch gas'

De beste Cdiscount-aanbiedingen van dit moment:

>> Geniet ervan 6 dagen onbeperkt gratis proefversie van Cdiscount

Aanbieding voor een beperkte tijd zolang de voorraad strekt. Zie de voorwaarden op de website van Cdiscount