Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Michel Sardo dreigt Frankrijk te verlaten als Melenchon wint, waarop hij reageert

De Franse zanger dreigt “Normandië tot hertogdom uit te roepen” en “alles rond te barricaderen” als de Nupes de parlementsverkiezingen winnen. De leider van de Insumis biedt hem een ​​ontmoeting aan.

Frankrijk heeft me in de steek gelatenIn een van zijn belangrijkste titels in de jaren 70 zong Michel Sardo: FrankrijkEen volkslied met een patriottisch tintje. Maar als Jean-Luc Melenchon zijn weddenschap wint en op 19 juni een meerderheid krijgt in de Nationale Vergadering, is het de Franse zanger die Frankrijk eindelijk kan verlaten. “Als hij wint, ga ikDit werd verklaard door Michel Sardo in een interview met Wedstrijd Parijs Deze donderdag. “Anders zou ik Normandië tot hertogdom verklaren en overal barricades opwerpen‘, vertaald Vladimir Iljitsjeen andere bijnaam waarmee hij zichzelf in 1983 tot de vernietiger van het Sovjetregime en het communisme maakte.

Luister je naar Melenchon’s belofte om op 60-jarige leeftijd met pensioen te gaan, en Smic op € 2.000? Iedereen weet dat het onmogelijk is!”, benadrukte Michel Sardou. De leider van de Nupes (Nieuwe Eco- en Sociale Unie), die eigenlijk een minimumloon van 1.500 euro per maand biedt, reageerde vrijdagochtend geamuseerd op de Franse zanger. Frankrijk informatieJean-Luc Melenchon riep Michel Sardo op om Frankrijk niet te verlaten. “Er zijn veel Fransen die er dol op zijn, het maakt deel uit van het erfgoed‘, gaf de voormalige presidentskandidaat toe. “Hij vindt het leuk of niet, maar zo is het. Dan houdt hij zelf van zijn eigen. Ik herinner jullie er ook aan: “Noem me niet meer Frankrijk.” Dus ik zal hem zeggen: doe dat niet!Jean-Luc Melenchon zei het.

READ  De acteurs van de "L'Auberge espagnole" door de grote rol van Cédric Klapisch

Melenchon stelt een ontmoeting voor

De voormalige gedeputeerde van Bouchet du Rhône, die geen kandidaat was bij de parlementsverkiezingen, maar Streeft naar de functie van premiermaakte van de gelegenheid gebruik om een ​​punt uit zijn programma over te slaan: “Met het uitgebreide belastingstelsel dat we ons voorstelden, zou je zelfs naar de hel kunnen gaan, en ik pik je op met de rekening!Glimlach. Eindelijk sprak Jean-Luc Melenchon rechtstreeks met de zanger: “Meneer Sardu, ga niet, blijf, we houden zoveel van u en u houdt zoveel van uw land. Denk aan Danton’s zin: Een man verovert zijn land niet met de zolen van zijn schoenen!»

De leider van het opstandige Frankrijk is klaar om het icoon van het Franse lied te ontmoeten. “Meneer Michel Sardo, mag ik een interview?Donderdag gelanceerd op Twitter. “Ik wil je overtuigen om in Frankrijk te blijven als we winnen.Michel Sardo heeft nog niet gereageerd.