Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Met dit Lidl-apparaat kunt u alle soorten muggen uitroeien – Tuxboard

Met dit Lidl-apparaat kunt u alle soorten muggen uitroeien – Tuxboard

Lidl onthult verschillende oplossingen om muggen te elimineren. Zo'n klamboe die voorkomt dat ze naar binnen komen.

Help, de muggen zijn terug met de komst van zonnige dagen! Dan Lidl Het onthult een hoogwaardig klamboe waardoor het gemakkelijk kan worden afgestoten.

De muggen zijn terug

De winter verdwijnt volledig om plaats te maken voor de lente. Zeg vaarwel tegen dikke truien, het is tijd om lichtere kleding te dragen. Maar goed weer betekent onvermijdelijk dat de insecten terugkeren.

De mieren verlaten graag de mierenhoop om in de huizen naar suiker te zoeken! Hetzelfde geldt voor Aziatische horzels, waarvan het aantal elk jaar toeneemt.

Hetzelfde geldt voor muggen die in de zomer altijd gevreesd worden. En met een goede reden! Ze hebben de reputatie ondraaglijk te zijn, omdat ze ontspannende momenten buitenshuis verpesten.

Deze laatste nodigen zichzelf gemakkelijk uit in onze huizen om ons te verslinden! Het is niet nodig om te specificeren, de beten zijn pijnlijk en jeuken veel! Sommige veroorzaken zelfs littekens.

Dan Lidl Hierin vindt u diverse artikelen die u helpen de zomeroverlast door muggen tegen te gaan. Zo is er bijvoorbeeld een stopcontact aanwezig met een klein UV-lampje. Ze zenden licht uit dat hen aantrekt. Vervolgens neutraliseert het product binnenin het.

Dit product is afkomstig van Lidl Het heeft een levensduur van 30.000 uur. Het kost 4,99 euro per stuk. Het is unaniem één. De klant is blij: ” In de praktijk is er in het deksel een kleine lade ingebouwd, waar je 's ochtends de “lijken” van ongedierte kunt verzamelen. goed idee. »

maar dat is niet alles! omdat Lidl Onthult ook citronellawas. De effectiviteit ervan is echter minder. Daarom lanceerde het bedrijf hoogwaardige klamboes die hen helpen af ​​te weren.

Dit apparaat van Lidl helpt je muggen te elimineren! Dit apparaat van Lidl helpt je muggen te elimineren!

Dit apparaat van Lidl helpt je muggen te elimineren!

Lidl onthult zijn nieuwe klamboe

Muggennet is ideaal om muggen te verjagen. En alle insecten die het huis binnen proberen te komen. Dan Lidl Onthult een hoogwaardig model dat tussen het raam en de jaloezie kan worden geïnstalleerd.

READ  Waarom zijn we sinds 1972 niet meer naar de maan geweest?

Houd er rekening mee dat de minimale ruimte tussen elk 12 mm bedraagt. Dit model van Lidl Verkrijgbaar in twee kleuren: wit en grijs. De afmetingen zijn 100 x 120 cm en het maximale gewicht is 834 gram.

Het wordt op plafondniveau geïnstalleerd om u tijdens het slapen tegen muggen te beschermen. Zo kun je heerlijk slapen. Dit klamboe heeft twee installatiemethoden (gelijmd of geschroefd).

Evenals afmetingen die compatibel zijn met enkele of dubbele bedden. Je kunt hem ook gebruiken als woon- of kampeeraccessoire. Lidl Het biedt ook een aluminium steunring aan de bovenkant.

De diameter is 60 cm en het gewicht is 290 gram. Ideaal voor een goede luchtvloeibaarheid. Goed nieuws: Lidl biedt je een fantastische garantie van 5 jaar. Er is dus 10% korting, dus € 17,99. Interessant is het niet!

Als u een aluminium hordeur wilt, heeft Lidl de deur voor u. Het zal een barrière vormen voor muggen. Het gaat om een ​​product van 34,99 euro, dat UV-bestendig en 100% ademend is.

En dat is niet alles! Omdat het discountmerk nog meer artikelen aanbiedt, zoals een UV-muggenbeschermingshoes die helpt muggen in recordtijd uit te roeien.

Het zendt een wit LED-licht uit dat wordt gebruikt om insecten aan te trekken en ze vervolgens een elektrische schok te geven. In de winkel kost het slechts € 4,99.