Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Met deze nieuwe toevoeging kun je slechter zijn dan ooit in Baldur's Gate 3

Met deze nieuwe toevoeging kun je slechter zijn dan ooit in Baldur's Gate 3

Spelnieuws Met deze nieuwe toevoeging kun je slechter zijn dan ooit in Baldur's Gate 3

delen:


Baldur's Gate III-spelers zullen hun kwade verlangens volledig kunnen bevredigen met de volgende grote patch die Larian voorbereidt.

De donkere kant van Baldur's Gate III

Larian Studios loopt nog steeds voorop op het gebied van videogames nadat ze onlangs een nieuwe reeks prijzen heeft ontvangen tijdens de recente BAFTA-ceremonie, maar ze werken nog steeds aan het juweeltje Baldur's Gate III. De studio bereidt momenteel patch 7 voor, die onder andere nieuwe tussenfilmpjes zal introduceren, speciaal voor spelers die de donkerste paden van de game hebben bewandeld.

Deze nieuwe patch zal daarom “verbeterde kwade eindes” brengen voor “meer sinistere conclusies”, zelfs voor spelers die niet voor Dark Pulse Origin hebben gekozen. En dus werden de foto's ook gedeeld in de lange post van de studio stoomHet is duidelijk dat spelers minstens twee slechte eindes kunnen verwachten (waaronder één die een vreselijke berserker-referentie bevat!). Daarnaast deelde Larian ook een nieuwe compositie van Borislav Slavov, speciaal ontworpen voor deze nieuwe sequenties.

Bekijk Baldur's Gate 3 op GOG

Een eerste stap richting de toekomst

Met Patch 7 wil Larian ook verschillende bugs corrigeren en nieuwe functies implementeren, waaronder officiële bewerkingstools waarmee je “beelden, animaties, geluiden, statistieken en meer” kunt aanpassen. Voor het eerst sinds de lancering zal Larian ook een klein aantal spelers over de hele wereld selecteren om deel te nemen aan de gesloten bèta, kort voordat deze patch wordt gelanceerd. Tenslotte maakte de studio ook haar toekomstplannen bekend, terwijl het grootste deel van het werk aan Baldur's Gate III al klaar is. De studio bevestigt daarmee dat er geen plan is om de game uit te breiden en dat deze niet zal werken aan een mogelijke Baldur's Gate 4. Aan de andere kant werken Larian-teams al aan nieuwe licenties en twee nieuwe projecten. Je zult het studionieuws dus op de voet moeten volgen om meer te weten te komen.

READ  Met deze aanbieding kun je een beperkte tijd gratis naar Apple TV+ kijken

Over Baldur's Gate III

Examen

Baldur's Gate 3: Uitzonderlijke editie voor PS5. Spelen op pc of console is net zo leuk

Nieuwstip

Baldur's Gate 3: Geld verdienen, alle builds… Onze essentiële handleidingen om aan hoofdstuk 1 te beginnen!

Nieuwstip

Adamantium Forge Baldur's Gate 3: hoe kom je daar en hoe versla je Grym the Guardian?

Nieuwstip

Chantenuit Baldur's Gate 3: Complete gids voor de hele zoektocht

Deze pagina bevat affiliate links naar specifieke producten die JV voor u heeft geselecteerd. Elke aankoop die u doet door op een van deze links te klikken, kost u niet meer, maar de online verkoper betaalt ons een commissie. De prijzen die in het artikel worden vermeld, zijn de prijzen die door de verkoperssites worden aangeboden op het moment van publicatie van het artikel en deze prijzen kunnen naar goeddunken van de verkoperssite variëren zonder de joint venture hiervan op de hoogte te stellen.
Lees verder.