Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Mercato: Woedend, de Mbappé-clan zet de hoed op Real Madrid!

Lanceer doel! voetbalclub Paris Saint-Germain – Doelinformatie! : Kimpembe hoopt op Premier League, De Vrij en Koulibaly wachten af

Kylian Mbappé tekende een nieuw contract bij Paris Saint-Germain voor een periode van drie jaar, tot juni 2025. Het was ook mogelijk dat de Parijse spits tijdens de komende zomerse transferperiode gratis naar Real Madrid zou zijn gegaan. De keuze voor Mbappé werd dan ook op veel applaus onthaald door de Spaanse club. De Mbappé-stam is echter erg boos na de recente uitspraken van club Merengo.

Volgens “Cadena Ser” is de entourage van Kylian Mbappé erg boos op Real Madrid. Ze vinden dat FC Madrid heeft gelogen en dat ze geen deal hebben gesloten met de wereldkampioenen van 2018. Sterker nog, de relatie tussen beide partijen zou volledig instorten.

samenvatten

Na te hebben geweigerd bij Real Madrid te tekenen, geeft de Mbappé-stam de Spaanse club de schuld van deze mislukking. Volgens de naasten van de Fransman was er nooit een overeenkomst tussen de speler van Paris Saint-Germain en Real Madrid over toegang.

READ  Leonardo kreeg eindelijk goed nieuws in zijn confrontatie met Messi