Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Mercato: Pochettino breidt uit met Paris Saint-Germain! (Officieel) – Voetbal

Aanvankelijk aangekondigd aan het einde van vorig seizoen, heeft Mauricio Pochettino zijn verlenging met een jaar bij PSG aangekondigd. De Argentijnse coach is nu tot juni 2023 verbonden aan de hoofdstadclub.

Pochettino verlengt Parijs.

Mauricio Pochettino zal PSG dit keer niet verlaten. Aanvankelijk aangekondigd, vooral door Tottenham of Real Madrid, die respectievelijk Nuno Espirito Santo en Carlo Ancelotti plaatsten, zwoer de Argentijnse coach trouw aan de hoofdstadclub … door zijn oproep!

De vreugde van Pochettino

Inderdaad, de Franse vice-kampioen maakte vrijdag de plotselinge verlenging van zijn coach bekend. Ik ben echt heel blij en mijn personeel ook. Het is erg belangrijk voor ons om de steun en het vertrouwen van de club te voelen en we zullen er alles aan doen om de fans trots op ons te maken. , bevestigde de voormalige Espanyol-technicus op de officiële website van PSG.

Ondanks het verlies van de titel, die Lille won, twijfelt Pochettino niet aan hem, hij is het die gevraagd heeft om na een heel seizoen beoordeeld te worden. Daarom hopen we dat we samen onze doelen kunnen bereiken. 20 jaar geleden was ik hier aanvoerder en vandaag ben ik de coach van dit team… Het is een droom die uitkomt Pochettino, die afgelopen januari in opvolging van Thomas Tuchel arriveerde, voegde toe.

Nasser vertrouwt Pochettino

Van zijn kant drong Nasser Al-Khalafi ook aan op het principe van loyaliteit met een man die nauw verbonden is met de club. We zijn verheugd dat Mauricio zijn avontuur binnen de PSG-familie voortzet. Na 20 jaar aanvoerder van het team te zijn geweest, deelt hij de waarden, ambitie en visie van de club voor de toekomst. , merkte de Parijse president op.

READ  Jean-Pierre Bernays: "Deschamps heeft controle over zijn beslissing"

Met het leiderschap van Mauricio zijn we enthousiast en hebben we vertrouwen in wat de toekomst in petto heeft. De Qatarese leider betoogde. Een schattig teken van vertrouwen van PSG dat de XXL-transitie implementeert om zijn coach te plezieren. Het lijdt geen twijfel dat Pochettino zijn best zal doen om zijn superieuren te beantwoorden na verlenging van het contract.

Wat vind je van de keuze van Paris Saint-Germain om Pochettino uit te breiden? Voel je vrij om te reageren en te discussiëren in de omgeving Voeg een reactie toe