Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Meghan Markle nog steeds boos op prins Charles? De foto maakt veel lawaai…

De familieportretten die in de koninklijke residenties worden getoond, mogen nooit worden onderschat, vooral wanneer er een formeel evenement wordt georganiseerd met de paparazzi… Bekijk de zorgvuldig geplaatste lijsten op het bureau van koningin Elizabeth terwijl ze een traditionele lezing geeft. Einde van het jaar! Het laatste voorbeeld staat aan de zijkant van Clarence House, de officiële residentie van prins Charles en zijn vrouw Camilla in Londen.

Op 8 maart 2022 verwelkomde Camilla Parker Bowles daar de leden van het roeiteam “Team ExtraOARdinary”. Dans le salon choisi pour ce tea time presque décontracté, une photo n’a pas manqué d’attirer l’attention : sur une table remplie de cadres, un cliché en noir et blanc place au premier plan montre le prince Charles en compagnie de sa mooi meisje Meghan MarkleOp haar uitbundige trouwdag met prins Harry, die op 19 mei 2018 werd gevierd in Windsor Castle. Een beeld dat niet geheel onbekend is bij het publiek…

Deze lieve foto werd in 2019 onthuld door de Sussexen op hun Instagram-account, ter gelegenheid van hun eerste huwelijksverjaardag. Het toont het moment waarop Meghan Markle zich bij prins Charles voegde toen hij aankwam bij St George’s Chapel. In plaats van vergezeld te worden door haar vader, Thomas Markle, die zich op het laatste moment had teruggetrokken, werd de Amerikaanse actrice uiteindelijk door haar koninklijke stiefvader door het gangpad geleid (zie diavoorstelling).

Wanneer is de reüniedatum?

Het is moeilijk te geloven dat deze foto door Charles en Camilla (of hun contactteam) op deze manier is geplaatst, alleen omdat ze het op persoonlijke basis waarderen… Moeten we dit zien als een teken van de nauwe band tussen de Prins van Wales , Prins van Wales zoon Harry en zijn schoondochter Meghan Markle? Zou het een verborgen telefoontje kunnen zijn vanaf de voet van Clarence House? Het is hoe dan ook bemoedigend, als we weten hoe ver de betrekkingen tussen prins Charles en zijn jongere broer hebben geleden onder het overhaaste vertrek van Sussex uit de monarchie en uit het VK.

READ  Anti-abortusfilm op C8: Elizabeth Moreno vindt kanaal 'schuldig aan obstructiecriminaliteit'