Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Meerdere gebruikersaccounts opgeschort

Meerdere gebruikersaccounts opgeschort

Op maandag 31 oktober, in de vroege namiddag, meldden verschillende Instagram-gebruikers dat hun accounts plotseling waren opgeschort, zonder dat het sociale netwerk de redenen voor deze beslissing uitlegde. Anderen meldden een lichte daling van het aantal abonnees.

We begrijpen dat sommigen van jullie problemen hebben om toegang te krijgen tot je Instagram-account.legde de communicatieafdeling van Meta . uit op zijn Twitter-account. We werken eraan en bieden onze excuses aan voor het ongemak. » bel hem de wetenschapperDe Franse dochteronderneming van Instagram kon geen verdere uitleg geven voor deze fout.

Op de website Downdetector, waar internetgebruikers problemen kunnen melden die ze tegenkomen met bepaalde sites en diensten op internet, Het hoogtepunt van ongevallen verscheen Rond 15.00 uur (Parijse tijd), gericht op enkele duizenden rapporten. Dit cijfer geeft echter niet de exacte omvang van het fenomeen weer, dat op dit moment nog onbekend is. Sinds deze piek lijkt de frequentie van ongevallen te zijn afgenomen.

Bovendien hebben de accounts van sommige gebruikers een klein deel van hun abonnees verloren. Volgens de Amerikaanse media de randcristiano ronaldo voetballer Er zijn bijvoorbeeld drie miljoen Minder dan de dag ervoor, toen het nog 493 miljoen abonnees had.

Deze storing treedt op na minder dan een week Nog een grote Meta-app-fout, WhatsApp, die op 24 oktober miljarden gebruikers treft. Twee uur nadat de crash begon, verloor Meta Group, het moederbedrijf van Instagram, bijna 5% op de Wall Street Stock Exchange.

Lees ook: Dit artikel is gereserveerd voor onze abonnees Mark Zuckerberg in de afgrond van Metaverse
READ  Vueling Airlines accepteert betalingen met cryptocurrency

de wetenschapper