Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Mbappé, de grote soap van Deschamps

Mbappé, de grote soap van Deschamps

Als The Blues het als een goed voorteken mogen beschouwen, zal de eerste ontmoeting tegen Australië geen goede herinneringen oproepen bij de wereldkampioenen. Vooral voor Kylian Mbappé.

En het zal zweven als een sfeer van déjà vu, dinsdag, bij de start van de wedstrijd Frankrijk-Australië, de eerste ontmoeting van de Blues in de World Cup in Qatar. Vier jaar geleden begonnen de mannen van Didier Deschamps hun avontuur in Rusland door het op te nemen tegen Socceros.

En na deze eerste wedstrijd tegen de Australiërs was het moeilijk voor te stellen dat het Franse nationale team over vier weken wereldkampioen zou worden. The Blues hadden op pijnlijke wijze met 2-1 gewonnen, voordat hij vroeg in de laatste tien minuten slechts één doelpunt tegen zijn kamp liet vallen van een Australiër. Nadat ze net voor het uur de score hadden geopend vanaf de penaltystip, waren de Fransen vier minuten later al ingevallen vanwege een grote afhandelingsfout van Samuel Umtiti in het gebied.

Ik wil niet lachen

De debriefing van de ontmoeting was zout voor de Blues, en vooral voor Kylian Mbappe, die vanaf het begin de kant koos van Antoine Griezmann en Ousmane Dembele. als resultaat van zijn kleine inspanning. Als bewijs hiervan, het aantal races met hoge intensiteit.

“Het was Kylian die het minst deed: 3%. Maar snelheid is jouw kwaliteit…” En dus lanceerde hij de koets zoals beschreven in de documentaire Les Bleus 2018: At the Heart of the Russian Epic. Maar de voormalige middenvelder had het niet alleen op de Paris Saint-Germain-spits gemunt. “Ik wil niet dat iemand lacht,” snijden. De Blues-spits, die toen pas 19 jaar oud was, moest nog worden geformaliseerd door deze kritiek. “Doen wat een coach doet als zijn team niet doet wat hij vraagt ​​en verwacht”had hij becommentarieerd alvorens bij te praten tijdens de volgende vergaderingen.

READ  Amandine Henry wordt op de hoogte gehouden van haar status en ziekteverlof