Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Maxima recyclet een geweldige look in Wenen

Van voren is het niet erg indrukwekkend. Maar een lange jurk als een koningin Maxima komt uit Nederland Deze avondwedstrijd op dinsdag 28 juni 2022 in Wenen krijgt een andere dimensie terwijl ze loopt, wat haar een werkelijk spectaculaire uitstraling geeft. De cape van deze driekleurige jurk – rood, bruin en zwart – wordt dan de trein. Dit is niet de eerste keer dat ze dit originele stuk van de Nederlandse ontwerper Jan Daminia draagt. Hij bracht het uit in oktober 2017 In Lissabon.

Bekijk de foto’s nog eens : Maxima in Wenen voor een staatsdiner in Paleis Belvedere

Wat staat er na deze advertentie?

Zo gekleed en getooid met een indrukwekkende diamanten en robijnen ketting en bijpassende oorbellen, ging de vrouw van de Nederlandse koning naar het Wiener Konzerthaus. Hier gaven de Oostenrijkse president Alexander von der Bellen en zijn vrouw Doris Schmidauer de dag na een staatsdiner ter ere van hen een bedankconcert. Op het podium maakte het Nederlands Kamarcoor Koor de wereldpremière van “Van Gogh in Me” (“Van Gogh in Me”), een kunstwerk van respectievelijk de Nederlandse schilders Vincent van Gogh en Gustav Klimt. Kom tot leven op de muziek van hun tijdgenoten, Oostenrijkers, zei het paleis.

Wat staat er na deze advertentie?

Met de tram terug naar het stadscentrum

De tweede dag van het driedaagse staatsbezoek van het Nederlandse koningspaar aan Oostenrijk werd vanavond afgesloten. Op een dag stapten koningin Máxima – gekleed in een blauwe kanten jurk van het Belgische modehuis Natan en met een bijpassend slabbetje – en haar man binnen in een cultureel centrum in een voormalige fabriek waar sociale integratie werd aangewakkerd door verschillende projecten. Vooral de mogelijkheid om culturele uitwisselingen met vrijwilligers te bespreken en met Oekraïense vluchtelingen te praten over hun verblijf in Oostenrijk. De koning en zijn vrouw gingen vervolgens de stad in voor een korte trip om enkele aspecten en historische banden van de Weense en Oostenrijkse cultuur te ontdekken, voordat ze op de tram stapten naar de Sonnwendwierdel, een woonwijk gericht op toekomstbestendigheid en verbetering van de levenskwaliteit. tussen Nederland en Oostenrijk. Dit bracht hen binnen in de Nationale Bibliotheek en in een traditioneel café. Na de lunch in het Natuurhistorisch Museum woonden kanselier Karl Nehammer en zijn vrouw Katharina, koningin Máxima en koning Willem-Alexander een receptie bij die werd georganiseerd door de Nederlandse gemeenschap in Oostenrijk.

READ  VitaXL opent vulcentra in Nederland en Polen