Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Mauricio Pochettino beoordeelt de eerste stappen van het trio Messi, Neymar en Mbappé

Wat volgt na deze advertentie

Het hele Europese voetbal heeft daarop gewacht. Ook het hele stadion van Jan Breedel, samen met de PSG-supporters, was woensdagavond opnieuw erg luidruchtig, want aan de kant van de Belgische fans, gevangen tussen applaus en gefluit toen de termijn van Lionel werd aangekondigd. Messi door de spreker voor de vergadering. 50 minuten lang, voordat Kylian Mbappé uit de blessure kwam, speelde het beroemde Parijse trio de eerste minuten samen.

Boekhoudkundig gezien was de wereldkampioen van 2018 de enige die het resultaat beïnvloedde met de hulp van Ander Herrera (15e plaats). Voor de rest is er niet veel te eten, ook al vindt Messi aan het einde van de eerste periode de lat in service van Neymar en het Zuid-Amerikaanse duo (16 passen van de Braziliaan naar de Argentijn, 14 in de andere richting). Simon Mignolet om een ​​bijdrage te leveren aan het einde van de vergadering. Ver van de verwachte demonstratie, vooral omdat de pompoen zeker een bittere nasmaak zal hebben aan de Parijse kant.

“veel goede dingen”

Mauricio Pochettino was echter enigszins tevreden over het gedrag van de drie mannen op de persconferentie na afloop. “Ik heb veel goede dingen gezien. Ik denk dat de spelers niet alleen training nodig hebben, maar ook de competitieve minuten nodig hebben om elkaar een beetje beter te leren kennen. Er waren goede dingen, een goede houding toen ze elkaar vonden.”In zijn eigen woorden, gezien het feit dat hun gebrek aan defensieve terugtrekking de slechte prestaties niet verklaart.

READ  Nadat hij vastzat in Le Havre, verloor Lens punten in de race naar Europa

De Argentijn benadrukte zelfs de prestaties van Messi, in zijn eerste termijn onder zijn nieuwe kleuren. “Ik ben tevreden met zijn prestaties, zijn gedrag en zijn wil. Ik ben blij met zijn aanpassing. Zelfs als we een club zijn, zijn we niet blij met het resultaat. We weten dat we het veel beter moeten doen.”, voltooide hij. Dat geldt ook voor geduld, integratie en perfecte conventies. Nogmaals, we zullen ongeduldig zijn om dit weer te zien.