Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Marina Voss: Haar 17-jarige zoon Lazar lijkt op zijn beroemde vader

Marina Foiedie te vinden is op de poster RRRRRR!!!door Alan Shabat, uitgezonden op woensdag 13 juli 2022 op TFX, heeft zijn smaak voor komedie misschien niet doorgegeven aan zijn oudste zoon. Lazar Lartigau Maar die laatste blinkt al uit op een heel ander gebied: karten. echte held De 17-jarige lijkt veel op zijn briljante vader. Lazar en George Lartigau zijn de vrucht van de vroegere liefde van de 52-jarige actrice en Eric Lartigau.

Lazare volgt zijn eigen pad in de autocircuits, gepassioneerd door de wereld van karting. Op zijn Instagram-account plaatst de oudste zoon van Marina Fu veel herinneringen aan rondjes. En de door Robin Hood onthulde actrice laat natuurlijk de kans niet voorbij gaan om haar liefde en steun voor haar te tonen in de commentaren. Op 4 juli plaatste de held een nieuwe foto van hem met een helm op zijn hoofd. “Goed weekend in Lavelanet. Helaas zou een motorstoring tijdens de finale ervoor zorgen dat ik de top 5 niet zou halen. Frustrerend maar we geven niet op‘, deelde hij, als getuigenis van zijn goede geest.

Eind mei plaatste de oudste zoon van Marina Voss en Eric Lartigau een foto van hem zonder helm en onthulde hoe Hij ziet eruit alsof zijn vader een beroemde regisseur isAan wie we in het bijzonder te danken hebben zwangerschap familie. De persoon die sindsdien de aandacht van een bureau heeft getrokken Wij zijn Victory Lin Hij beheert zijn jonge carrière en wordt op Instagram ook gevolgd door de ster van deze populaire komedie, Luan Emera, die heel dicht bij zijn moeder staat.

READ  Live - Prince Philip: Volg de begrafenis van de echtgenoot van koningin Elizabeth II

Zeldzame trusts over de opvoeding van Lazar en George

Voor haar kinderen bewaart Marina Vu alleen zeldzame geheimen. De Frans-Italiaanse artiest maakte onlangs echter bekend dat ze er veel belang aan hecht Lazar en George tot ver in de polen te brengen Madame Figaro. “Ik vind het moeilijk om een ​​evenwicht te vinden in hun opleiding, Ze bekende, en toen gaf ze toe dat het belangrijkste voor een vader of moeder is om te luisteren.