Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Marie Laforet, haar dochter Lisa Azuelos geeft geld uit aan haar relatie met haar moeder

Marie Laforet, haar dochter Lisa Azuelos geeft geld uit aan haar relatie met haar moeder

Lisa Azuelos, de regisseur van grote filmsuccessen die zich richtte op de essentiële band tussen ouders en kinderen, channelde haar trauma’s met betrekking tot haar jeugd voor journalisten bij het tijdschrift. duur In 2014. Lisa, de dochter van Judah Azuelos – een Marokkaanse jood die dicht bij de politicus Ben Barka stond en een van de belangrijkste socialistische tegenstanders van koning Hassan II was – en actrice Marie Lafort, brengt zelden tederheid en genegenheid door met zijn ouders.

Afwezig en vaak ontoegankelijk voor hun jonge dochter, lieten Judas Azuelos en Marie Lafort een enorm litteken achter in het hart van de nog steeds schijnbaar ongenezen directeur van deze onvolmaaktheid. “Ik herinner me afgeroomde tv-programma’s met haar, maar er zijn geen uitstapjes naar de kleuterschool (…) Het is alsof ik ben opgegroeid als wees met twee overlevende oudersFilmregisseur uitgelegd heel grappig En de Ontmoeting Ze voegt eraan toe dat haar ouders pas twee jaar samen zijn. “Ze woonde slechts twee jaar bij mijn vader (…) Moet je zeggen dat zijn naam Judas was, dus wat is zijn toekomst met Maria?Ze onthulde bitter.

Ik was voorzichtig om niet geraakt te worden

Een paar jaar later in 2019, de regisseur van de film hoe mooi je bent! Ze ging terug naar haar kindertijd met verslaggevers van Parijse. “L…

Lees verder

Lees ook

Alan Chamfort, zijn gekke passie met Leo: ‘Ik woonde bij de moeder van mijn dochter’
‘Het is een schande’: Lucy Bernardoni-lookalike-dochter van Star Academy schaamt zich om haar met haar moeder te zien
Samuel Le Bihan: De moeder van haar dochter Emma Rose durft zeer sexy foto’s te maken

READ  'Ik voel me vereerd om kerstavond met Fransen te mogen delen'