Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Manuela, de genomineerde voor The Voice, die werd uitgeschakeld door Jennifer, rekent af met de zangeres

Manuela, de genomineerde voor The Voice, die werd uitgeschakeld door Jennifer, rekent af met de zangeres

samenvatting

Jennifer, een voormalige winnaar van Star Academy, speelde een beslissende rol in de jury van The Voice tijdens de supercrossgevechten en beïnvloedde de resultaten van vele duels.

Zijn stem was doorslaggevend in het duel tussen Clément en Manuela, aangezien zijn beslissing Manuela uitschakelde, wat misverstanden en controverses veroorzaakte.

inhoudsopgave

Jennifereen voormalige winnaar van de Star Academy, maakte zaterdag een uitzonderlijk optreden Beëdigde eed het geluid. Een speciale rol die hem het recht geeft om met het publiek te stemmen om kandidaten voor het Super Cross Battles-evenement te kwalificeren of te elimineren. “De meest strategische stap voor ons als coaches.”Zoals Zazi uitlegde.
En de keuzes die Jennifer maakte spreken. Omdat hij recht had op 10% van de stemmen, maakte zijn mening meerdere keren het verschil, vooral in het duel dat tussen Clément en hem plaatsvond. Manuela. Het geëlimineerde meisje weerspiegelde haar nederlaag door haar gebrek aan begrip te uiten Zanger scheldt Zijn weg.

Jennifers sterke keuzes

Jennifer zat in de rode displaystoelen rechts van coach Vianney en stemde op elk van de gevechten die werden betwist door artiesten uit twee verschillende teams. Dankzij het hogere percentage stemmen van het publiek of andere juryleden, Jennifer speelde een cruciale rol In veel duels, met name die tussen Odim en Flora. vertaler Ik wacht op liefdeHij koos de kant van de zanger uit het team van Vianney, die 55,5% van de stemmen won. De stemming maakte netwerken boos, waarbij sommige internetgebruikers zich uitspraken over vriendjespolitiek voor de kandidaat die in de Corsicaanse taal zong.

READ  Drake onthult zijn nieuwe kapsel, Dennis Brogniart sport met zijn hond en nog veel meer op Instagram van deze week!

Later op de avond leidden de keuzes van Jennifer opnieuw tot controverse, toen de voormalige coach ervoor koos Clément te redden van Manuela. Maar nadat hij hem had geëlimineerd Jennifer Hij wilde Manuela in zijn armen nemen. Het is een gebaar dat de kandidaat niet wist uit te leggen. “Eerlijk gezegd begrijp ik het niet. Ik hou echt van Jennifer, en toen ik begon met zingen, had ze in het begin een reactie waardoor ik dacht dat ik haar had overtuigd en dat ze op mij zou stemmen. En uiteindelijk is het alsof ze het mij verteltIk gooi je weg, Maar ik doe het goed”kondigde ze aan, nog steeds geschokt door haar nederlaag.

Manuela is erg gefrustreerd door Jennifers houding

De jonge kandidaat had grote moeite haar nederlaag te accepteren, en ze vertrouwde haar ook Entertainment op afstand “Ze complimenteerde me veel en ik was heel blij, maar toen ik zag dat ze op Clement had gestemd, ik was erg teleurgesteld Hoewel ik blij voor hem was. Dus ik huilde Hoewel ik mijn verdriet niet wilde laten zien. Ik was nog een haar verwijderd van de halve finale. Bovendien, als je berekent, als je op mij stemt, zal ik slagen..

Deze nederlaag verzwakte de droom van Manuela niet, die nog steeds hoopt haar carrière in de zangwereld voort te zetten. ” Ik ben misschien Een beetje te gevoelig Ik ben te jong om de leiding over mijn carrière te nemen, maar ik zou graag willen dat een kunstenaar mij onder zijn hoede neemt.. Eén ding is zeker: de beginnende kunstenaar zal Jennifer niet vragen om hem naar de toppen te vergezellen.

READ  "Ik ben teleurgesteld!" Het appartement van Cristina Cordola was vier maanden lang besmet met bedwantsen