Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Manchester United: Donny van de Beek en het hoofd van Le Paul! – Amerikaans voetbal

Donny van de Beek is gefrustreerd over zijn gebrek aan speeltijd voor Manchester United, omdat hij deze week zijn ongenoegen uitte tijdens een wedstrijd tegen Villarreal. De Nederlandse middenvelder kan zijn situatie niet meer uitstaan ​​en wil in januari vertrekken.

Van de Beek wil deze winter een vertrek onderhandelen

Tussen Manchester United en Donny van de Beek (24) heeft de transplantatie niet plaatsgevonden. De zomer van 2020 arriveerde in het noorden van Engeland, de Nederlandse middenvelder wist niet te winnen en verdween van de radar, degene die Europa verblufte in de Champions League onder het shirt van Ajax Amsterdam.

Weinig gebruikt in zijn eerste seizoen in Engeland (15 starts), de voormalige Ajacide is op weg om de keuken zelf nieuw leven in te blazen. Sinds de start van het boekjaar 2021-2022 speelde hij slechts drie wedstrijden: de League Cup-wedstrijd tegen West Ham (0-1), de eerste helft tegen Young Boys in Bern (1-2) in de Champions League en 5 minuten tegen Newcastle (4- 1) In de Engelse Premier League. De situatie is ondraaglijk geworden voor de burger van Nigerkerven.

Van de Beek vraagt ​​in januari om te vertrekken

MU hield hem deze zomer vast, ondanks vergevorderde gesprekken met Everton voor een lening, wil Van de Beek deze winter vertrekken bij de Engelse club. Volgens de Daily Mail zal Batavian in de eerstvolgende transferwindow zijn vertrek aanvragen. Hij is van mening dat zijn situatie niet verbetert en wil dit vaker herhalen om zijn plek in de Nederlandse selectie voor het volgende WK te heroveren.

READ  De groeiende ambities van Félix Auger-Aliassime

Zijn frustratie bereikte woensdag een nieuw niveau toen Ole Gunnar Solskjaer aan het einde van de wedstrijd tegen Villarreal (2-1) in de Champions League liever Jesse Lingard en Fred gooide. Daarna gooide Van de Beek met zwarte ogen zijn kauwgom in de technische ruimte van zijn coach. Een serie die veel ophef over het kanaal veroorzaakte, wat getuigt van de slechte conditie van de speler sinds zijn aankomst op Old Trafford.

Vertrek in januari is waarschijnlijk de beste oplossing voor iedereen. Manchester United is daar niet tegen, maar de Manconiaanse directie wil een deel van de 39 miljoen euro die is besteed aan een speler die nog tot 2025 onder contract staat, terugvorderen. Bericht aan de fans.

Begrijp je het falen van Van de Beek Manchester United? Voel je vrij om te reageren en te discussiëren in de omgeving Voeg een reactie toe