Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Maar wat doet Netflix?  De streaminggigant zal sommige gebruikers vanaf juni dwingen advertenties te zien in verschillende landen die aan de lange lijst worden toegevoegd

Maar wat doet Netflix? De streaminggigant zal sommige gebruikers vanaf juni dwingen advertenties te zien in verschillende landen die aan de lange lijst worden toegevoegd

GVTech-nieuws Maar wat doet Netflix? De streaminggigant zal sommige gebruikers vanaf juni dwingen advertenties te zien in verschillende landen die aan de lange lijst worden toegevoegd

delen:


Over minder dan een maand bereiden sommige Netflix-abonnees zich voor op een verrassende wijziging in hun abonnement. Netflix zal sommige van deze gebruikers zelfs dwingen om over te schakelen naar een format dat advertenties bevat, en dat zou hier in Frankrijk binnenkort moeten gebeuren.

Netflix begraaft zijn basisformule voor eens en voor altijd zonder advertenties

Het nieuws over Netflix draait vooral om de winstgevendheid ervan Frequente prijsstijgingen en het verdwijnen van het basisaanbod uit de catalogus, dat is vervangen door een nieuw formaat dat advertenties bevat. Hoewel het voor een nieuwe gebruiker niet langer mogelijk is om zich zonder advertenties op dit basisabonnement te abonneren, bleven sommige mensen die al abonnee waren er zonder zorgen van profiteren.

Dit waren vooral mensen die niet per se last hadden van een 720p-resolutie en vooral geen behoefte hadden aan een abonnement waarmee ze op meerdere apparaten tegelijk Netflix konden kijken. Bovendien waren de beperkingen voor het delen van accounts niet van toepassing, aangezien u toch beperkt was tot één scherm.

Voor de eerdere abonnees die blijven profiteren van de basisformule en zo advertenties vermijden: Deze kleine franchise staat nu op het punt om op de moeilijke manier te eindigen. Netflix heeft besloten deze gebruikers te dwingen vanaf juni over te schakelen naar het nieuwe format met advertenties.

Financieel ben je een winnaar want je bent van € 10,99 per maand naar € 5,99 per maand gegaan en voor de videokwaliteit geldt hetzelfde want in plaats van je films en series in 720p te bekijken, ga je direct door naar de volgende stap: Volledig HD-1080p. Aan de andere kant: hebben we in eerste instantie overwogen om een ​​Netflix-abonnement te nemen, alleen maar om de advertenties erachter te moeten verdragen?

READ  Astronauten melden scheuren aan boord van het ruimtestation

Gebruikers werden vanaf juni gedwongen advertenties op Netflix te zien

Zoals duidelijk verwacht werd, Getroffen gebruikers uitten snel hun ongenoegen op sociale netwerkenEn ze nemen geen blad voor de mond.

Voor sommige gebruikers, met name Britten, Canadezen en Australiërs, gaat het einde van hun basisabonnement in op 4 juni, blijkt uit de e-mail die ze zojuist van Netflix hebben ontvangen. Als we op dit moment geen definitieve geschiedenis voor Frankrijk hebben, mogen we ons niet laten misleiden: Vroeg of laat zal Frankrijk daadwerkelijk getroffen worden door deze gedwongen aanbodverschuiving.

Als u last heeft van deze wijziging, U kunt altijd uw favoriete inhoud bekijken zonder dat u advertenties hoeft te verdragen. Je kunt eenvoudig upgraden naar de standaard advertentievrije weergave, die nog steeds € 13,49 per maand kost in plaats van € 5,99. Zoals de naam al doet vermoeden, zullen de advertenties niets meer zijn dan een slecht geheugen, je behoudt Full HD en je hebt toegang tot downloads, maar dit betekent ook dat je een aanzienlijke prijsverhoging zult moeten doorstaan… Tenslotte de afwerking blijft puur en Een eenvoudig alternatief voor wie nog aarzelt over het idee van reclame en hoge prijzen.

Als u tot de Franse gebruikers behoort die nog steeds profiteren van het oude basisabonnement van € 10,99 per maand, Houd je e-mails goed in de gaten, want de pijn zal snel de kop opsteken!

READ  De Apple-smartphone kost nog geen 550 euro