Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

M6 zendt het eerste deel van de ‘OSS 117’-saga opnieuw uit, luidsprekers knallen

Terwijl de derde aflevering van de sage OSS: Red Alert in Black Africa momenteel in première gaat op de Grand Rex, zal M6 op maandag 2 augustus de eerste avonturen van Hubert Bonisseur de la Bath opnieuw uitzenden in “OSS 117: Cairo’s Nest of Spies” . Een kans voor de sprekers om de vele (zeer) replica’s van het eerste deel van de saga die vijftien jaar geleden zijn uitgebracht, te (her)delen.

Op maandagavond biedt M6 zijn kijkers een terugkeer naar de oorsprong van het verhaal dat dankzij “OSS 117: Cairo, Nest of Spies” een cultus is geworden voor veel Fransen. In 2006, amper een jaar na “Brice de Nice”, trok Jean Dujardin een uniek spionagekostuum aan door Hubert Bonisure de la Bath te spelen. In het eerste deel van de avonturen van een Franse spion, die zich afspeelt in de jaren vijftig van de vorige eeuw, wordt de stad Caïro een echt nest van spionnen, en de toenmalige president van de Franse Republiek besloot de diensten van Hubertus Bonisseur. De la Paz om eindelijk orde te scheppen.

Video – Ontdek de minuut van Jean Dujardin

Zeker een cultfilm.

Maar als de avonturen van de spionageromans van Jean Bruce betoverend zijn, dankt de film zijn succes aan drie belangrijke plots: zorgvuldige productie, uitstekende Jean Dujardin… en zeker cultlijnen! “Af en toe zal ik je een beetje poetsen”, “Ik hou van vechten”, “Ik hou van pankoboter”… Bijna alle grappen zijn visueel, maar zelfs schriftelijk komen ze ter zake. En als bewijs hiervan hebben veel tweeters niet geaarzeld om het de hele film door te delen!

READ  Laurent (opname 12.00 uur) irriteert steeds meer fans van de TF1-show.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in deze inhoud: