Luis Enrique is niet overtuigd van het gezicht van Paris na de intrede van Mbappé en Dembélé

Kylian Mbappé en Ousmane Dembélé begonnen aan de wedstrijd in de tweede helft en konden niet voorkomen dat Paris Saint-Germain een gelijkspel tegen kreeg in Toulouse (1-1), tijdens de tweede speeldag van de Franse competitie. Gevraagd naar de opkomst van de spitsen, zei Luis Enrique dat het hem niet beviel wat hij na de pauze zag.

Kylian Mbappé scoorde natuurlijk. Echter, Paris Saint-Germain kreeg zaterdag in het stadion van Toulouse zijn tweede gelijkspel in twee dagen tegen in de Franse competitie (1-1). Net als Ousmane Dembélé opende de spits in de tweede helft de score vanaf de strafschopstip, maar hij kon een gelijkmaker in Toulouse… vanaf de strafschopstip niet voorkomen.

Het was Achraf Hakimi die de fout maakte aan de basis van het doelpunt van Tevisi. Maar als hij de woorden van Luis Enrique geloofde, kwamen de ontevreden gezichten van Mbappé en Dembele niet helemaal door zoals hij had gewild. Want de Parijse coach drong aan op één punt: in de tweede periode, met de twee manschappen, verloor Paris Saint-Germain de controle.

“Het team is nog ver verwijderd van wat ik wil, vooral aanvallend.”

“In de tweede helft begonnen we ballen te verliezen en een doelpunt te incasseren”, merkt Luis Enrique op Canal + Foot op na een vraag over de andere kant van PSG met Mbappé en Dembélé. Als we een competitief team willen in La Liga en de Champions League, dat kunnen we niet. Deze fouten worden gemaakt. In de tweede helft. Waarom begonnen Mbappé en Dembélé niet? Ik ben de coach, het is aan mij.”

READ  3e plaats in de Franse damesestafette bij Antholets

Als hij de twee aanvallers niet persoonlijk aanviel, sloeg Luis Enrique PSG in het gezicht nadat ze binnenkwamen. Het is duidelijk dat er geen mechanismen zijn. “In de tweede helft verloren we, afgezien van het doelpunt, de controle, speelden de bal niet goed genoeg. We begonnen minder goed te zijn in de transfers. De strafschop is pech. Hij miste de controle, vooral bij de 1-0.” ” merkt de coach op.. het doelpunt Het gaat niet van het ene doelpunt in het andere.. Dat is niet wat ik vraag.. De keren dat we twee of drie keer speelden hadden we pech en kregen we een penalty tegen.. Maak je geen zorgen. Het is het begin van het seizoen. Het team is nog ver verwijderd van wat ik wil, vooral het offensieve, en we gaan door.”

“Het is een genoegen om ze te hebben.”

Tijdens een persconferentie benaderde Luis Enrique opnieuw de abonnees: “Het zijn twee spelers van wereldklasse, onevenwichtig. Ze creëerden kansen. Het is een genoegen om ze te hebben. Ze… Dit is mijn werk.”