Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Lori Loughlin, slachtoffer van een dievenbende: ze heeft meer dan een miljoen dollar verloren!

Het jaar is slecht begonnen voor de actrice. Volgens informatie op de Amerikaanse website: TMZEn Lori Loughlin En haar man, Mossimo Gignoli, waren beide het slachtoffer van de overval op 3 januari 2022. We kunnen stellen dat de boeven niet met lege handen stonden omdat ze juwelen stalen ter waarde van in totaal een miljoen dollar. De persoon die verantwoordelijk was voor het onderhoud van het huis moest enkele ontbrekende voorwerpen ontdekken en de eigenaren van het gebouw waren die dag afwezig.

Ze waren in het zwart gekleed en droegen maskers

de dieven sla het slaapkamerraam in binnenkomenLeg uit aan de politie TMZ. Ze waren in het zwart gekleed en droegen maskers. De politie kon dit zien dankzij de bewakingsfoto’s. Zodra ze het huis in Los Angeles bereiken, worden ze beroofd Lori’s juwelendoos bevat dure stukken.“De hoofdverdachten maken deel uit van een bende in Zuid-Amerika die bij mensen inbreekt en het land vervolgens met diepe zakken verlaat. Het onderzoek loopt momenteel.

Ik voel me erg teleurgesteld

Als ze spijt heeft dat ze een paar van haar sieraden is kwijtgeraakt, relativeert Lori Loughlin de feiten en zegt ze tegen zichzelf: Wees gerust dat niemand gewond is geraakt. En met een goede reden, ik heb zojuist een voormalige teamgenoot en vriend verloren sinds Bob Saget stierf op 9 januari 2022 op 65-jarige leeftijd. Hij speelde Danny Tanner naast hem in de serie huis feest. “Woorden zijn niet genoeg om te zeggen hoe gebroken ik benzei ze tegene! Nieuws. Bob was meer dan alleen een metgezel. Hij maakte deel uit van mijn familie. Ik zal zijn vriendelijke hart en snelle humor enorm missen. Bedankt voor al die mooie herinneringen en al dat gelach.. “Een paar oorbellen verliezen lijkt in feite erg nutteloos…

READ  Hoe de gloeiende wolkenkoningin het hart van een heteroman sneller doet kloppen