Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Logitech G705 review: een kleine draadloze gamingmuis voor kleine handjes

Werkomgeving

De G705 ziet er op het eerste gezicht niet uit als een kleine G502 X met afgeronde lijnen. Het kleine formaat (amper 10,6 cm lang) is niet voor iedereen weggelegd en grotere handen zullen misschien even wennen zijn. Het ontwerp is echter goed doordacht en de gebogen vorm met duimsteun geeft hem een ​​zeer goede grip. Als je grote handen hebt, zul je het helaas moeten doen met een vingergreep (Vingertoppen) en de Palmgreep Zoals de Klauw greep Hij zal worden gediskwalificeerd. Reken qua gewicht op 85 gram, wat misschien veel lijkt voor deze kleine, maar het blijft een kwestie van smaak: liefhebbers van lichtheid zullen nog steeds naar andere modellen grijpen.

Als je grote handen hebt, zul je genoegen moeten nemen met een vingergreep.

Als je grote handen hebt, zul je genoegen moeten nemen met een vingergreep.

Als je zou kunnen denken aan RGB-verlichting die rond de muis gaat, blijft deze uiteindelijk beperkt tot de achterkant, in de vorm van een boog. De kleurstaal is zeer goed geïntegreerd en veel effecten kunnen worden geselecteerd in de G Hub-software.

De hoofdknoppen reageren erg goed en zijn redelijk stabiel, wat een goed punt is. Hetzelfde geldt voor de twee secundaire knoppen, en Logitech heeft voor dit detail gezorgd, wat niet altijd het geval is bij concurrerende modellen. Aan de andere kant is het erg klein en had de grotere breedte kunnen worden gewaardeerd. Anders is er een vergelijkbare kraalvormige knop boven het wiel om de gevoeligheid aan te passen.

De secundaire knoppen zijn een beetje klein.

De secundaire knoppen zijn een beetje klein.

Het wiel is enerzijds verfraaid met prominent rubber en de inkepingen zijn redelijk goed gemarkeerd. Anders blijft het vrij eenvoudig, verstoken van side-scrolling en soepele of vrije modus, maar functionele kantoorautomatisering.

Tandrad en functionele knoppen.

Tandrad en functionele knoppen.

Twee grote PTFE-pads zijn onder de G705 geplaatst (plus een klein pad dat rond de sensor gaat) en het glijden is uitstekend. Daarnaast zit de aan/uit-knop en de knop waarmee je van Lightspeed wireless naar Bluetooth kunt schakelen. Logitech laat echt de keuze aan de gebruikers, maar zoals altijd raden we een 2,4 GHz USB-ontvanger aan voor gaming met lage latentie. Deze kan worden opgeborgen onder het magnetische klepje bovenop de muis.

USB-C kabel met adapter en ontvangercover.

USB-C kabel met adapter en ontvangercover.

Autonomie wordt ook verklaard op 40 uur met de verlichting geactiveerd, gewoon opladen met de meegeleverde USB-C-kabel. Deze oplaadkabel wordt geleverd met een adapter die de ontvanger naar behoefte kan plaatsen, zodat u in twee of drie stappen kunt overschakelen van een draadloze verbinding naar een bekabelde verbinding.

kracht punt

 • De primaire en secundaire knoppen reageren.

 • RGB-verlichting is gelukt.

 • Bluetooth en 2,4 GHz-connectiviteit.

kwetsbaarheden

 • Precies goed voor kleine handjes.

 • De secundaire knoppen zijn erg klein.

 • Basis wiel.

gevolgtrekking

We hebben het getest en vonden het leuk
universeel teken

Beoordeling van de redactie: 4 uit 5

Hoe werkt het beoordelen?

Laat u niet misleiden door het gaming-uiterlijk van de Logitech G705, het is een efficiënte muis die profiteert van deze geavanceerde functies, net als andere klassieke en geavanceerde modellen in zijn soort. De knoppen reageren, het is RGB en het kan verbinding maken via Bluetooth of 2,4 GHz. Pas op, het is duidelijk bedoeld voor kleine handjes, tenzij je het met je vingertoppen vasthoudt (een vuist Vingertoppen), wat voor sommigen een goede zaak is, maar voor anderen een belemmering.

Subnotities

 • Werkomgeving

  Beoordeling van de redactie: 4 uit 5

 • Nauwkeurigheid

  Beoordeling van de redactie: 4 uit 5

READ  Test de Soundcore Liberty Air 2 Pro echte draadloze hoofdtelefoon: compleet maar niet perfect