Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Live-uitzending – “Koh-Lanta, de legende”: Laurent wint inzendingen en neemt Claude mee naar de finale

Laurent en Claude staan ​​voor de eindjury

De twee finalisten voor “Koh-Lanta: de legende” zijn gearriveerd voor de eindjury. Laurent geeft het toe, hij heeft zijn overwinning op de publicaties nog niet geïnternaliseerd. Naast hem heeft hij het record voor overwinningen op de show, met 22 evenementen op zijn teller.

Jade, maakte duidelijk dat ze op Laurent zou stemmen, die haar hielp regisseren. Kumba, ze vertelt Claude dat hij “Koning van Koh Lanta” is. “Jij bent de avonturier!” Aan de andere kant is Laurent voor haar “een van de beulen” die hem van de post van ambassadeur verdreven.

Namadi, geeft toe dat hij het moeilijk zal vinden om te kiezen tussen Claude, “de beste kandidaat”, en Laurent, “mijn avontuurlijke metgezel”. Phil beschrijft Claude als de “Ridder van Koh Lanta”, herinnerend aan de onvermoeibare persoonlijkheid van de kandidaat. “Het slaat ons allemaal.” Maar hij is ook dol op Laurent, “de man die altijd opvrolijkt.”

En Ugo in dit alles? “Ik heb beide meegemaakt in beide ervaringen. Ik vond ze allebei leuk. Dankzij zulke avonturiers hebben we goede gevechten.” We zullen merken dat veel kandidaten zoals Alexandra en Locke geen woord hebben gezegd…

“Wat voor mij belangrijk was, was vechten voor anderen”, legt Laurent uit. “Alles is mogelijk in het leven. Door te vechten, kun je tot waanzin komen. Bedankt dat je me zo ver hebt geholpen.”

“Ik kwam terug met ambitie en druk”, zegt Claude. “Ik wilde mezelf nog een laatste kans geven om mijn naam op de prijzenlijst te zetten”, voegt de finalist eraan toe voordat hij de Ugo-rit groet.

READ  Dominique Batorel, de Franse stem van JR in "Dallas", sterft.

Na de stemming stempelde Denis Bruniart het stembiljet…