Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Linke-teller: Er is net weer een slecht nieuws gevallen… Pas op, de rekening is meer dan €290.000

De linkteller is een onderwerp van discussie sinds het verplicht werd. En om een ​​goede reden, de laatste heeft de neiging om te veel geconsumeerd te worden. Sommige gebruikersrekeningen ondervonden ook een opstaan WAAR. Een feit dat Enedis na herhaalde klachten duidelijk maakte. In dit artikel leggen we de details uit!

Linky Meter: Een plicht tot respect!

Het is al een aantal jaren geleden dat de Fransen de door Enedis geleverde meter moesten gebruiken. Het is niets anders dan een Linky-teller. Een state-of-the-art box die het mogelijk maakt Controleer goed het verbruik. Maar de eerste gebruikers hadden niet altijd een goede indruk van de laatste. Het moet gezegd dat de geruchten over dit toestel al snel de kop opstaken. Wat vervormt het beeld van dit apparaat en dat is het toch? was geworden Verplicht na verloop van tijd.

Tot dan toe waren sommige gemeenschappen erin geslaagd om af te zien van de Linky-schaal. In feite hebben maar heel weinig huizen ermee ingestemd om het in hun huis te installeren om overlast te voorkomen. Maar deze weerstand duurde niet lang. Veel gezinnen stemden er uiteindelijk mee in om het te installeren. wat ben je aan het doen ze veranderen Naar aanleiding van Aenedis. Maar deze situatie is niet voor iedereen weggelegd. U moet ook weten dat verschillende klachten van gebruikers een grotere impact op dit apparaat kunnen hebben.

Een verhoging van de rekening?

De Linky-weegschaal heeft maar één belofte: een betere verbruiksnauwkeurigheid. Ook vanuit dit perspectief faciliteert het alle zaken van Franse families. Maar deze situatie wordt niet altijd geëvenaard door deze kleine groene doos. En dit is wat er onlangs gebeurde toen het paar ermee instemde om het in hun huis te installeren. Als alles in het begin goed ging, trok één rekening in het bijzonder hun aandacht. In feite was het de laatste van ter waarde van 289.772 euro. Enorme som voor dit gezin wiens consumptiegewoonten dat niet zijn Kan Rechtvaardig dit soort bedrag.

Dit is ook de reden waarom ze klagen over de Linky-schaal. Als we ze mogen geloven, besloot de familie ook om het gebruik van elektrische apparaten te verminderen. Deze laatste wordt met name verwarmd met kolen. Wat de samenstelling van het gezin betreft, deze werd met twee personen verminderd. Het is dus gewoon onmogelijk dat hun rekening zo’n stijging heeft gezien..

READ  Opschorting van het gebruik van 300 duizend doses Johnson en Johnson-vaccin

Linke Meter: Enedis legt het uit!

Het is dus geen geheim meer, er gebeuren zelfs fouten op de linky-teller. Dus besloot Enidis er wat uitleg over te geven. volgens Dat laatste, dus het probleem zal niet van de balie zelf komen. Het slachtofferpaar in deze situatie zal moeten wachten op de antwoorden van de elektriciteitsleverancier om de details van deze verhoogde rekening te krijgen.

De verantwoordelijken voor de Linky-schaal zijn het er echter over eens dat deze verhoging van de rekening geen zin heeft. Wat het stel gerust stelt ondanks de twijfels die zijn weggenomen. Het valt nog te bezien of het paar zal krijgen snel antwoorden.