Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Linda de Souza verkeert in kritieke toestand: psychische stoornissen, wanen … Dokters maken zich zorgen

Het nieuws is niet erg goed voor de zanger. Linda de SouzaHij werd een hit in Frankrijk door zijn eerste single uit te brengen Portugees, in 1978, verkeert momenteel in een zeer verontrustende toestand. De 74-jarige kunstenaar, oorspronkelijk afkomstig uit Beringel, zou de wereld maandenlang zonder nieuws hebben achtergelaten voordat ze werd ontdekt en verzorgd in een medische instelling.

Volgens informatie uit het tijdschrift Frankrijk zondag, Linda D’Souza”Meerdere weken in het ziekenhuis gelegen‘Omdat ze psychische stoornissen zal krijgen.’Als ze in haar wereld zou blijven, zou ze een gevecht uitlokken tussen de krachten van goed en kwaad, de dokters zouden zich zorgen maken omdat ze zou zijn gestopt met etenMogen we het bericht lezen? De kans op vergeving wordt kleiner.

Ik heb … vernietigd…

Dit geval van paranoia kwam ter sprake in de pagina’s Frankrijk zondag Het komt niet echt uit het niets. In 2010 deed Lisa de Souza aangifte van identiteitsdiefstal toen ze ontdekte dat er sinds 1979 zeven bankrekeningen op haar naam achter haar rug waren geopend. de boosdoener? De man die haar leven met haar deelde. “Hij heeft er alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat ik me geen zorgen hoef te maken over de financiën sinds ik in Carrier aankwam [sa maison de disques de 1978 à 1986, NDLR.]. ik heb geruïneerdIk heb er spijt van. Ik krijg 400 euro per maand betaald, en zonder salaris krijg ik geen pensioen. “

Linda de Sousa was echter met recht een mooi sprankje hoop. Nadat ze eind jaren ’90 de enorme woestijn had doorkruist, staat ze dankzij verschillende tours met veel tamtam vooraan op het podium Leeftijd delicatesse en een houten hoofd Hij trad op in de jaren 2014, 2016 en 2017. Zijn laatste albumproject, Ansichtkaarten uit Portugal, daterend uit 2020, is helaas geannuleerd. De promotors verklaarden, als rechtvaardiging, “Gezondheidsredenen“Dat de belangrijkste belanghebbende hem in het proces had moeten weigeren …

READ  Claude Dartois legt de grappige reden uit waarom de paaltest niet doorging

Vind alle informatie over Linda de Suza in het magazine Frankrijk zondag nr. 3966.