Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Lillipet, lijk je op prins Harry of op Meghan? Bewijs en debatten vurig, expert beslist!

Op maandag 6 juni richtten fans van het Britse koningshuis zich op de eerste foto’s van Lillipet, de jongste van prins Harry en prins Harry. Meghan Markle. de eerste officiële foto Het kleine meisje dat op de rekening werd onthuld Maysan Harriman, vriend van de familie en fotograaf, terwijl ze haar mooie gezicht en rode haar onthult dat ze natuurlijk van haar vader heeft overgenomen. En hoewel het beeld van zijn oudere broer Archie, 3, wijdverbreid is, beweren sommigen of hij dat was? Wie lijkt meer op haar ouders?. deskundige beslist.

Toen ze foto’s van Diana’s jongste zoon en prins William ontdekten, waren sommigen op Twitter er snel bij om te zeggen dat de kleine Lillibit alles van haar illustere vader had afgenomen. “Harry heeft dominante genen, dat is zeker‘, merkte een internetgebruiker op. Maar anderen hebben het opgemerkt een glimlach De zus van Archie doet denken aan de zus van de Amerikaanse actrice. “Lillipet lijkt op baby MeganIemand schreef. Anderen hebben de kleindochter van Elizabeth II vergeleken met:Archie miniMaar welke genen hadden de overhand?

expert heeft besloten

Welnu, volgens een deskundige, Blijkbaar heeft DNA Markle de wedstrijd gewonnen. Zoals vermeld op de site nieuwsEn de
Lilibet Diana lijkt op haar grootvader Thomas Markle. En bewijs om dit te ondersteunen, want het biedt een vergelijking van twee snapshots, een van Lillibit Diana onthuld op haar eerste verjaardag, en de andere van de vader van de hertogin van Sussex. “Gene Thomas won de race hier. geen wedstrijdLichaamstaalexpert Jesus Enrique Rosas zei.

READ  Amel Bent zet het web in vuur en vlam door zich voor te doen als een gekke splitsing, het is verbazingwekkend