Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Lijdend annuleerde Jane Birkin op het laatste moment haar concert van dinsdagavond in de Opéra-Comdie de Montpellier

Het concert van Jane Birkin, gepland voor dinsdagavond vanaf 19.00 uur in de Opera Comedy de Montpellier … is om gezondheidsredenen geannuleerd.

Het evenement was verwacht. Deze dinsdag 24 januari zou Jane Birkin vanaf 19.00 uur in het Théâtre d’Opera Comédie in Montpellier de show presenteren, geïnspireerd op haar gelijknamige album, geproduceerd door de medeplichtigheid van Etienne Daho.

ace. Het Montpellier Occitani National Opera Orchestra maakte dinsdagmiddag in een persbericht bekend dat het “genoodzaakt is het concert van Jane Birkin te annuleren. Een artiest die lijdt, zal de show niet kunnen uitvoeren.”

Kijkers met tickets voor deze datum kunnen hun betalingsverzoek indienen bij de kassa van Opera Comedy.Een nieuwe concertdatum wordt voorgesteld in het najaar van 2023 (TBD).

Restitutievoorwaarden: Als een ticket aan de balie of telefonisch is gekocht, kan het per post worden geretourneerd naar het adres Montpellier Opera Orchestra, Billeterie Service, CS 89024, 34967 Montpellier cedex 2. Het is ook mogelijk om de kassa van Opera Comédie te bellen op 04 67 60 19 99 (van 10u tot 13u, van 14u tot 18u op dinsdag of zaterdag) of naar de kassa te gaan op dezelfde uren en dezelfde dagen . Tot slot, in het geval van een e-ticket (online gekocht), moet u een e-mail sturen naar [email protected] met het e-ticket en de validatie van de bestelling of het bestelnummer.

READ  Belangrijkste doelgroepen: 'Intern' France 3 grote leider met 4,9 miljoen - 'Mask Singer' op TF1 met minder dan 2,8 miljoen kijkers - Finale 'Masterchef' daalt op 1,4 miljoen in Frankrijk 2