Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Lidl: zoek met een oppervlakte van meer dan 2.000 vierkante meter uit waar woensdag de grootste winkel van Frankrijk open gaat

Het Duitse distributiebedrijf Lidl opende woensdag 31 augustus 2022 zijn grootste winkel in Frankrijk.

Ruim 2000 vierkante meter oppervlakte om boodschappen te doen. De grootste Lidl-winkel van Frankrijk opent zijn deuren 31 augustus volgende. Wat we weten over deze nieuwe consumentengigant.

Waar gaat het open?

Verslag in Nanterre, in Hauts-de-Seine, vlakbij de universiteit hoofdstad. Het is eigenlijk een uitbreiding van een reeds bestaand verkoopargument. zal het oppervlak bedekken 2350 vierkante meter en de hypermarkt biedt ook 240 parkeerplaatsen Voor haar klanten, LSA’s professionele media details. 103 medewerkers zullen ter plaatse werken, details 20 minuten.

De LED wordt groen

In werkelijkheid, Elektriciteit zal volledig hernieuwbaar zijn Er wordt gebruik gemaakt van duurzame materialen. Bovendien zal Lidl zuinige apparatuur gebruiken en 86% van het afval dat door zijn activiteiten wordt gegenereerd, recyclen. Tegen 2025 wil de agressieve kortingsgroep “100% recyclebare verpakkingen bereiken en het plastic dat wordt gebruikt in verpakkingen van hetzelfde merk met 20% verminderen.”

Deze uitbreiding had kunnen plaatsvinden na de stopzetting van het openingsproject van de fitnessruimte door Fitness Park, details Defensie – 92.

READ  EU boetes BMW en Volkswagen 875 miljoen euro