Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

LG struikelt hard over zijn nummer één gaming-pc

LG heeft zijn eerste gaming-laptop aangekondigd. Een racebeest dat superieure prestaties levert, vooral dankzij de Nvidia RTX 3080 grafische kaart.

LG Ultragear

LG’s eerste gaming-laptop // Credit LG

LG lanceert een aanval op een nieuw segment. het is in verklaring Het bedrijf kondigde de lancering aan van zijn eerste gaming-laptop, de UltraGear 17G90Q. Een evenement voor het Zuid-Koreaanse merk, dat tot nu toe beperkt was tot de productie vancomputerschermen Binnen het UltraGear-assortiment. LG produceert echter al laptops, vooral het assortiment LG Gram.

Het minste wat we kunnen zeggen is dat bedrijf Dit is een primeur voor de eerste keer: de eerste gaming-pc zal bijzonder krachtig zijn.

UltraGear geavanceerde prestaties 17G90Q

UltraGear-computer wordt geïntegreerd met de processor 11e generatie Intel Tiger Lake-H, zonder te weten of het i7 of i9 zal zijn voor de krachtigere configuratie. Het RAM-geheugen in DDR4 is maximaal 32 GB en met twee vrije slots kan het apparaat daarna een boost krijgen. Aan de kant van de harde schijf wordt een solid state drive (SSD) met maximaal 1 TB geheugen aangeboden.

Naast de krachtige processor zal de LG gamecomputer een sterk argument hebben: een grafische kaart NVIDIA GeForce RTX 3080 Max-Q. Zodat de nieuwste games soepel kunnen draaien. Met een vergelijkbare grafische kaart en processor zullen we natuurlijk het probleem van koeling ter sprake brengen, wat een veelvoorkomend probleem is voor gaming-laptops. LG zegt dat de pc baat zal hebben bij een koelsysteem met dampkamer, zoals Razerblad 15.

Het wordt geleverd met een 17,3-inch IPS-scherm, een klassieker voor een gaming-pc, maar het zal niettemin profiteren van de luxe van een extreem hoge verversingssnelheid van 300 Hz en een uitstekende responstijd van 1 ms, wat de top is. De resolutie piekt echter op 1920 x 1080 pixels. Het verbaast ons dan ook dat LG niet de mogelijkheid bood van een QHD-scherm (2560 x 1440 pixels).

LG UltraGear

LG’s UltraGear-computer // Bron: LG

Autonomiekant, de laatste zou eervol moeten zijn dankzij een batterij van 93 Wh. LG belooft ook een slank en licht aluminium chassis dat 21,4 mm dik is en 2,7 kg weegt. Dankzij de luidsprekers kunnen gamers genieten van 3D-geluid. Ondertussen zal het toetsenbord RGB zijn, een functie die meer gamers aantrekt.

READ  "Genshin Impact", de kaskraker uit China

De thuisspelcomputer van LG zal begin 2022 voor het eerst beschikbaar zijn in Zuid-Korea en de Verenigde Staten, voordat hij naar andere markten wordt uitgerold, met name in Europa. Andere details, evenals de prijslijst, worden op 4 januari 2022 onthuld tijdens LG’s keynote speech op CES 2022.

Om in 2021 van een gaming-pc te genieten, is het niet langer nodig om een ​​enorme computertoren te dragen. Gaming-laptops zijn nu (bijna) net zo krachtig als desktops. Van 1.000 tot meer…
Lees verder


Om ons te volgen, nodigen we je uit om: Download onze Android- en iOS-app. U kunt onze artikelen en bestanden lezen en de nieuwste video’s op YouTube bekijken.