Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

LEGO Fortnite-update: boost alle wapens en gadgets

LEGO Fortnite-update: boost alle wapens en gadgets

Estelle Vernet

LEGO Fortnite heeft de duurzaamheid van de apparatuur aanzienlijk vergroot na feedback van de community.

Fortnite heeft naast de lancering van Chapter 5 drie nieuwe spelmodi uitgebracht. Deze modi werden aanvankelijk geplaagd tijdens het Big Bang-evenement en zijn nu een grote hit onder fans geworden.

LEGO Fortnite is een van de meest prominente games, waarmee spelers naar hartenlust kunnen boeren en bouwen. De overlevingsmodus is vergelijkbaar met Minecraft, maar met zijn eigen kenmerken.

Een van de eerste problemen die spelers opmerkten was echter hoe snel hun gereedschappen en wapens kapot gingen na de creatie. Na het horen van deze feedback besloten de ontwikkelaars de duurzaamheid aan te passen.

Artikel gaat verder na advertentie

Duurzaamheid van LEGO Fortnite wapens en gadgets

Het officiële LEGO Fortnite-account plaatste op 13 december een duurzaamheidsupdate voor wapens en gadgets. Hoewel het heet ” updaten “, waren er geen extra downloads nodig om de nieuwe wijzigingen te verkrijgen.

Bouwers, we hebben jullie feedback gehoord en hebben de maximale duurzaamheid van alle gereedschappen en wapens met +30% verhoogd. Lego Fortnite zei. ” Houd er rekening mee dat items die je al hebt gemaakt er beschadigd uit kunnen zien, omdat we hun maximale duurzaamheid hebben verhoogd. Nieuw vervaardigde items krijgen een nieuwe maximale duurzaamheid “.

Artikel gaat verder na advertentie

Zoals het bericht uitlegt, zullen spelers die al verwoestende wapens in hun wereld hebben, profiteren van deze effecten. De duurzaamheidsbalk wordt echter niet bijgewerkt om de wijziging te compenseren.

Omdat LEGO Fortnite een permanente toevoeging aan de game is, zullen er in de toekomst nog veel van dit soort updates verschijnen.

Om geen enkel nieuws over LEGO Fornite te missen en toegang te hebben tot tientallen handleidingen, kun je het Fornite-gedeelte van onze website bezoeken.

READ  JUICE is net vertrokken naar Jupiter, maar er is echt een probleem