Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Le Havre verwijst naar een valse naam die 14.000 keer is gebruikt voor PV-competitie

inwoners van Le HavreMariene Seine) Door een boete te krijgen voor te hard rijden, ging hij in beroep tegen het record en beweerde dat hij niet aan het stuur zat tijdens de overtreding, en dit is een vergissing. De chauffeur hoopte dus geen punten op zijn rijbewijs te verliezen. Om de fictieve verkeerde bestuurder toe te wijzen, gebruikte Norman een identiteit die op Snapchat was ontdekt
76 nieuws. Maar ze had al overvloedig gediend.

De naam van Issam Al-Mahyawi is al verschenen bij 14.000 officiële protesten. Het wordt op het sociale netwerk gepresenteerd aan elke overtreder van de verkeerswet die bereid is 45 euro te betalen voor een zondebok. De persoon die door de gebruikers is geïntroduceerd, belooft het hele proces voor deze batch te beheren.

extra strafbare feiten

naast hem te hard rijdenLe Havrays staat nu terecht voor de “misdaad van lasterlijke laster” en “het verstrekken van onnauwkeurige of valse informatie over de bestuurder van het gewraakte voertuig”. Hij heeft een advocaat aangesteld die hem privé zal vertegenwoordigen voor de politierechtbank in
haver Op 10 november.

De advocaat raadde op Facebook ten stelligste af de door zijn cliënt gekozen truc niet te gebruiken. Wel maakte hij duidelijk dat hij de bestuurder van de auto begreep. Hij merkte op over het onderwerp “Ik zeg niet dat het goed is, maar het drijft automobilisten om vals te spelen” Radars Geautomatiseerde en verbale kleine snelheidsovertredingen.

READ  Olivier Bissnard, CEO van Air Caraïbes, overlijdt op 59-jarige leeftijd