Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Laurent Voulzy positief voor Covid-19 onderbreekt zijn tour

Zanger Laurent Folze moet zijn Bretonse tour afbreken omdat hij positief is getest op Covid-19. Toeschouwers die deelnamen aan de concerten van de 72-jarige artiest werden uitgenodigd om auditie te doen.

“Ze moeten onmiddellijk en zeven dagen na het laatste contact met de zaak een screeningstest ondergaan”, adviseerde het Regionale Gezondheidsagentschap (ARS) in Bretagne in een persbericht dat herhaald werd door Hier. Ze hoeven zichzelf niet te isoleren, maar als er symptomen optreden, laat je dan testen.”

Aan de andere kant worden omstanders die niet zijn gevaccineerd of die een onvolledig vaccinatieschema hebben “als contacten met een hoog risico beschouwd en moeten zichzelf thuis isoleren en onmiddellijk een screeningstest ondergaan”, waarschuwde de ARS.

2000 toeschouwers in 5 data

Volgens de media woonden 2.000 mensen de optredens van Laurent Volzy bij tijdens zijn dates in Tréguier (Côtes d’Armor), op 23 en 24 november, en in Pontivy (Morbihan), op 25, 26 en 27 november. De organisator van de tour in Bretagne, Francoise Mallet, zei dat de zangeres in goede vorm was.

Volgens een bericht op Facebook worden alle concerten van de artiest, die gepland waren tot 10 december, uitgesteld.

READ  Een voormalige minnaar van Serge Gainsbourg vertelt over hun relatie