Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Laetitia Casta is boeiend in Angoulême en ontbloot haar schouder in empirekleding

Laetitia Casta is boeiend in Angoulême en ontbloot haar schouder in empirekleding

Letitia Casta, keizerlijk in een asymmetrische groene jurk. Stefan Cardinale – Corbis/Corbis via Getty Images

Op dinsdag 22 augustus ging de Franstalige Filmweek van start in Charente. Bij de openingsceremonie verscheen de actrice in een sierlijke anijsgroene jurk.

De actrice, juryhoofd, zorgde dinsdagavond voor veel ophef bij de opening van het festival. Onder de hitte van de stad, ook wel het balkon van het zuidwesten genoemd, stond ik voor de lenzen van de fotografen foto oproepIn een groene jurk. Het had één schouder zichtbaar, strak bij de vlecht, en viel toen op de grond, wat een spleet tot aan de dij suggereerde. Qua schoonheid is Laetitia Casta simpel gehouden, haar haar in een knotje en haar make-up discreet, maar daarom niet minder glamoureus.

Leticia Casta op het lanceringsfeest van de zestiende editie van het festival. (Angouleme, 22 augustus 2023.) Mark Piasecki/Getty Images

Die avond werd de actrice vergezeld door de rest van de jury, waaronder onder meer regisseur Monia Choukri, auteur van de strips “Zip”, evenals Anne Holmes van Television France en Marie-France Brier, oprichtster van de Angouleme Festival. . Een manier om de week te beginnen.

Kleuterschool van Franse sterren

Laetitia Casta en Beatrice Dali, in zwart-wit, medeplichtigen op de rode loper. (Angouleme, 23 augustus 2023.) Stefan Cardinale – Corbis/Corbis via Getty Images

De volgende dag signeerde Letitia Casta haar tweede optreden in een meer ontspannen witte jurk. Deze keer koos ze voor een model met een bh met veters en droeg ze een paar rode sandalen met hak. Met los haar is de aanstaande bruid bij de Yves Saint Laurent-show van 1999 ontspannen, arm in arm met Beatrice Dali, in een zwarte spijkerbroek en met een zonnebril. Daarna volgden andere gezichten van de Franse cinema: Cecile de France, Vincent Elbaz, Vincent Lacoste, Anais Demoustier en Camille Cotten.

In de video vertelt Letizia Casta huilend over het begin van haar carrière:

“data-script=”https://static.lefigaro.fr/widget-video/short-ttl/video/index.js” >

READ  Frances Lallanne beschuldigingen over TBMB: Quotidien reageert in persbericht